Yeterki sessizlik olsun hocam üniversitede anfide herkesin klavye sesinden bana bakmasindan daha iyidir teşekkür ederim. Tkl mini gibi klavyeler olur işim...
Selamlar öncelikle merhaba oyun ofis karışık klavye lazım oyun klavyesi olsa bile sessiz olması çok önemli kütüphanede vs kullanılacak bütçe 2000-3000 tl
Sağolun, dediğim gibi xiaomi ya da huaweinin falan var ama maalesef onlarda bütçemi aşıyor, bu gösterdiğim modellerdende hangisi daha iyidir bilemiyorum...
Dostum paran varsa egerki kalitelisini almanı tercih ederim özellikle orta segmentli pdx tripod egerki selfie çubugu istiyorsum diyorsan bunlardan birisini...
Hocam tekrardan merhaba kusura bakmayın müsait değildim cevap veremedim. Öncelikle bu direk 3. Parti uygulama olarak geçiyor garanti bir şekilde ban...
Hocam ban riski istediğiniz özelliklerdeki klavyelerle aynıdır wooting markasının bunu yazılım yoluyla klavyelerine eklediğini unutmayın.
yazılım olarak...
Değerli forum üyeleri öncelikle merhaba yeni sistem dizecegim için bir klavye bakıyorum ve aradığım en temel özellik Snap tap ozelliği olcak halı hazırda...