Erazer Scout 17 E1 laptobum açılırken böyle oluyor bazen oyunlarda ekran köşeleri de garip oluyor şuan ayrık gpu kullanımda. İlk geldiginde hybriddeydi o zamanda oyunlardayken gpu sürücü vb. hatalar verip oyun çöküyor ve restart atıyor kendine laptop.
Erazer Scout 17 E1 laptoba sahibim rtx5050 i5 210h var cs2 forza horizon5 vs oyun farketmeden sıklıgı belirsiz oyun oynarken bir anda ekran donuyor bir süre sonra ekran siyah ekran oluyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor tuşla laptobu açıp kapatıyorum.
Arkadaslar universiteye baslayacagim 4060li ya da 5050li laptop onerilerinizi bekliyorum butce 40 50k civari birsuru model var fakat f/p açısından kafam karışık
Başlıkta yazan ağ güçlendiricisine sahibim fakat 30 40dk da bir bağlantı kopuyor sürekli.
Modem arayüzünden dhcp kiralama süresi falan ne varsa denedim sonuç aynı bağlantı arada bir gidiyor sorunu nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum.
Mi Wifi Range Extender Ac1200 almıştım fakat kurulum yaptıktan 15 20dk sonra sinyal kırmızı oluyor 15 20dk sonra tekrar mavi oluyor sebebi nedir bunun
sürekli böyle kopuyor
HP 850 G3 bir laptopa sahibim laptopum bir ara anakartı yandı sonrasında anakart değiştirildi vs.
sonrasında parmak izi okuyucu çalışmaz oldu.
Aygıt yöneticisinde göremiyorum.
Sürücüleri tekrar kurmayı denedim sonuç alamadım.
Usb portta sıkıntı yok farklı bir şey takınca çalışıyor başka bilgisayarda denedim çalışmıyor
1658687609
çözdüm bu arada bozulmuş olması kötü olacaktı ama mousea bi oturttum şu an çalışıyor
Discordda odaya girme sesleri mikrofon açıyıp kapayınca falan onların sesleri gelmiyor fakat biriyle konuşurken onların sesi geliyor.
Nasıl çözebilirim?
Merhaba. Haylou T15 Bluetooth kulaklık kullanıcısıyım. Bilgisayarda kulaklığı kullanırken strero ve hands Free olarak ayırmış. Kameranın mikrofonundan sesim az gitiiği için kulaklığın mikrofonunu kullanmam lazım bunun içinde Free hands kullanmam gerekiyor. Free Hands'de de ses düzgün gelmiyor...