SECA

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• SECA
      SECA, Sıfır arabayla kaza yaptım yardım lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam tutanağı tutmasan da olur uzlaşın diyorum aracın keyfe keder boyatılınca garanti dışı kaldığını nerden duydunuz.
    • SECA
      Herkes bişey desin diye buraya konu açıyorsun. Öncelikle garanti ne onu öğren. Garanti arabanın 2 yıl boyunca kendinden arızalanan parçalarını garanti eder...
    • SECA
      Fiat servsisi motor mekaniğe garanti verir en kötü durumda anlaşmalı yerlerle çalışın 1740836954 Herhangi bir tutanak tutulmadan uzlaşma olursa zaten olay...
    • SECA
      Plastik aksağam olduğundan zaten pek bi değer kaybı olarak ben araçlarımda değerlendirmiyorum iki tarafta uzlaşmanızı tavsiye ederim sanayide düzgün bi...
    • SECA
      Geçmiş olsun öncelikle kasko falan var mı aracın ve kaza tutanağı tutuldu mu
    • SECA
      SECA, Miras Kalan Köy ve Dava başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ülke genelinde miras davaları oldukça yaygın mahkemelerde millet sıra beklemete.Sizin en iyi yapabileceğiniz şey düzgün bir avukatla süreci değerlendirme ve...
    • SECA
      SECA, Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kardeşim öncelikle sabırlı ve sakin oluyosun.Kızın sana karşı hareketleri tavırları çok önemli bu konuda ve tabi ki ÖZGÜVEN.Özgüvenin varsa kardeşim zaten...
    • SECA
      Kardeşim yurt dışına çıkıyosun gürcistana gidiyosun ırkçılık yapılıcak sana karşı dikkat etmeni öneriyorum.Hatta Gürcistana bile gitmeni önermiyorum Yunana...
    • SECA
      SECA, Zulada aim mi para mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Parayı veren düdüğü çalar kardeşşş.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,489
Üyeler
168,944