Bence origins sonrası bir oyun alman yeterli olur, sonraki oyunlar birbirine çok benziyor.
Unity çok buglu bir oyun, kanser ediyor.
Bana göre 2 efsanedir...
Vade farksız 3 taksit çok iyi seçenek. Bence alınır. Samsung tarafinda S24 veya S24 fe alternatifleri var ama taksit olayı işin içine girince s25 Fe daha...
Birçok kişinin görüşüne göre, ultrasonik parmak izi tarayıcıları optik tarayıcılara göre daha üstündür çünkü optik tarayıcılar yalnızca parmak uçlarındaki...
Ben S24 için ciddi bir indirim olmaz diye düşünüyorum, S25 FE ise biraz düşer gibi. Ancak ram krızi muhabbeti de var, bu yüzden 1 ay içinde fiyatlar sabit...
Hocam benim de o konuda endişelerim var ama ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum. Hala sıfır iPhone 12 alıyor insanlar. Onlarda sorun olmuyorsa bizde de...
Şarj konusu bence çok fark etmiyor
burada S24 Ultra üzerinde test var. Buradaki teste göre 45w 62 dakika, 25W 79 dakikada şarj ediyor.
Ayrıca batarya...
Çıkarır çıkarır, benim annem de M serisi kullanıyor akşam %70 şarjla eve geliyor, ben şok oluyorum :D Öyle bir beklentiniz olmasın, her türlü 1 günü çıkarır.
Şarj konusunda emin misiniz? S24 daha küçük bataryaya sahip olsa da pil ömürleri arasında bariz bir fark yok diye biliyorum.
S25 mi S24 mü sorusunun cevabı...