selamlar arkadaşlar kardeşim için bir bilgisayar arıyorum 30k bütçem var biraz yukarı çıkabilirim önerileriniz varsa çok iyi olu teşekkürler iyi günler
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-h5-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-45927/
arkadaşlar selam bir siüredir kulanklık arıyorum bunu bugün gördüm sizce alınır mı bu fıyat bandında öneri varmı bütçe biraz artabilir
Arkadsslar türk Telekom bu kabloyu binaya kadar getirdi sorduğumda fiber optik kablo dediler bu gerçekten fiber mi fiber turuncu kalın kablolarda oluyordu gördüğüm kadarıyla bbirde bunun bağlantısını dairelere kadar yapaicaklarmi teşekkürler
1620050194
Muhtemelen hızı ne kadar olur
arkadaşlar selam m2 ss den ses geliyor bu bir tek bende mi var laptop kullanıcısım bir mousem var onun hareket ettirince geliyor başka mouseler takınca sese yok sizde de m2 den ses geliyor mu
bu tarz bir ses
konuyla alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum laptopa asus tufm3 mousei bağlayınca coil whine sesi geliyor sadece bu mousede geliyor çözümü var mıdır acaba
dostum şöyle söylim sadece asus tuf m3 mouse yı takınca ses geliyor diğer mouselerden ses gelmiyor pc de asus tuf m3 diye bir program var onu kaldırsam düzelir mi acaba
arkadaşlar selam laptopa mouse takınca hafif tiz bir ses geliyor pad i kullanınca gelmiyor farklı bir mouse takıncada gelmiyor sorun ne olabilir teşekkürler