arkadaşlar bilgisayar artık 1 yılı doldurdu. temizlik olarak sadece içini açıp öylesine siliyorum. ama yetmiyor. işlemci de, ekran kartında falan bir sürü toz var.
bu bilgisyarı bilgisayarcıya götürsem veya vatana falan temizlerler mi? temizlerlerse tahmini ne kadar tutar
arkadaşlar benim sorunum örnek olarak; atakta pas atma x defansta oyuncu değişmeyi l1 yapmak istiyorum ama oyun kabul etmiyor sanırım. yoksa ben diğer her şeyi kaydediyorum ve boş tuşum da yok. eğer başta dediğim şey olmuyosa oyunda yapacak bir şey yok
1621961886
controller
ayarlardan offense ayarlarını düzenliyorum oluyor. sonrasında defans ayarlarını yaptıktan sonra kaydediyorum menüye döndüğüm an ayarlar sıfırlanıyor. ( tüm ayarlar)
bunun bi çözümü var mıdır? oyun oynayamıyorum
şuan belirli bir bütçem yok fakat fiyat performans olarak önerebileceğiniz gamepad var mı? pahalı olmasın
ek soru: nba2k21 için gamepad bakıcam fakat klavyeden oynayanlar var mı varsa kolay mı? çünkü ben klavyeden pes oynamaya alışığım nba de klavyeden oynanır mı yoksa gamepad şart mı?
2 gündür bilgisayar kendini resetliyo. 3-4 kere resetlendi. ilk başta donuyo sonra yeniden başlatıyo kendini. bu 3-4 resetin birisin de mavi ekran verdi. Sizce neden oluyor?
bios güncel, ekran kartı güncel
arkadaşlar kulakiçi farketmez kaliteli olsun yeter. eğer kulak üstü ise kulak acıtmayan olursa sevinirim. şu anki kulaklık acıttığı için değiştiriyorum o sebeple tekrardan acıtan bir kulaklık almak istemem.
tavsiyeleri bekliyorm