ilk mailin ne oldugu ve hesaptakı dogum tarihi ilk skin ilk ugurluk gibi bi kaç bilgi hesabı almak için yeterli
1706359378
atamiyorm ki hesabin bilgileri bende yok esgiden almiştim o zamanlar bilmiyordum pek akıl verende olmadı
ilk mail falan işine bakma hesab bilgilerini biliyor satan şahs istedigi zaman hesabını çalabilir çalmasa bile içinde acaba 1 yıl sonra hesap gidermi diye korku oluyor bu durumu çok yaşadim
1706359133
giden 15k lık hesabım
asla alma bir kere 15k değerinde hesabım gitti 2 hafta öncede 4k yatırdıgım viper main hesabım gitti odin dışında her şey yeşildi kimden ilk maile felan bakma bi dahada hesap satın alsam beni silksinler bide öyle çalyorlar ki ruhun duymuyor bi bakmişsin hesap bulunamadı diyor gmail iki faktörlü...
bin tane kart alıp satmişimdir çoğu kartımda vardı bu sorun coil whine deniyor bobin cızırtısı sistem için bir tehlike yaratmaz ama biraz rahatsız edebilir
1705919910
o ses psudan da gelebilir
ekran kartının 60-70% kullanır diye tahmin ediyorum 30% darboğaz oluşur, ben rtx 3090 ve 11900k kullaniyordum oynadigim oyun valorant max 330 fps aliyordum daha sonra ekran kartimi sattm ana kart ve işlemcimi sattm 3060ti aldim 13700k cpu ve z790 ana kart aldim şuan 600 üzeri fpsle oynuyorum...