Onur Polat
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
- Konu Sahibi Konu Sahibi
onu yapmaya yaparımda istediklerim oyuna gelmiyor bidahaOnlara para vereceğine sağlam bi paket geldiğinde çek geç
onu yapmaya yaparımda istediklerim oyuna gelmiyor bidahaOnlara para vereceğine sağlam bi paket geldiğinde çek geç
Hesabım çalındı der bir kaç bilgi doğrular ve alır.ilk mailin tüm bilgilerini değiştirirsem nasıl alıcak benden geri ?
asla alma bir kere 15k değerinde hesabım gitti 2 hafta öncede 4k yatırdıgım viper main hesabım gitti odin dışında her şey yeşildi kimden ilk maile felan bakma bi dahada hesap satın alsam beni silksinler bide öyle çalyorlar ki ruhun duymuyor bi bakmişsin hesap bulunamadı diyor gmail iki faktörlü dogrlama felanda açık ama 1 tane bile e posta gelmiyor mail değiştiğne dair hesap puf diye yok oluyorsite üzerinden ilk maili ile birlikte valo hesabı alsam sıkıntı yaşarmıyım?
anladımasla alma bir kere 15k değerinde hesabım gitti 2 hafta öncede 4k yatırdıgım viper main hesabım gitti odin dışında her şey yeşildi kimden ilk maile felan bakma bi dahada hesap satın alsam beni silksinler bide öyle çalyorlar ki ruhun duymuyor bi bakmişsin hesap bulunamadı diyor gmail iki faktörlü dogrlama felanda açık ama 1 tane bile e posta gelmiyor mail değiştiğne dair hesap puf diye yok oluyor
ilk mail falan işine bakma hesab bilgilerini biliyor satan şahs istedigi zaman hesabını çalabilir çalmasa bile içinde acaba 1 yıl sonra hesap gidermi diye korku oluyor bu durumu çok yaşadimsite üzerinden ilk maili ile birlikte valo hesabı alsam sıkıntı yaşarmıyım?
geçmiş olsun hocam ticket atınca riot vermiyormu hesabıilk mail falan işine bakma hesab bilgilerini biliyor satan şahs istedigi zaman hesabını çalabilir çalmasa bile içinde acaba 1 yıl sonra hesap gidermi diye korku oluyor bu durumu çok yaşadim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
giden 15k lık hesabım
ilk mailin ne oldugu ve hesaptakı dogum tarihi ilk skin ilk ugurluk gibi bi kaç bilgi hesabı almak için yeterliilk mailin tüm bilgilerini değiştirirsem nasıl alıcak benden geri ?
atamiyorm ki hesabin bilgileri bende yok esgiden almiştim o zamanlar bilmiyordum pek akıl verende olmadıgeçmiş olsun hocam ticket atınca riot vermiyormu hesabı
anladım hocam geçmiş olsunilk mailin ne oldugu ve hesaptakı dogum tarihi ilk skin ilk ugurluk gibi bi kaç bilgi hesabı almak için yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
atamiyorm ki hesabin bilgileri bende yok esgiden almiştim o zamanlar bilmiyordum pek akıl verende olmadı
saolasın kardeşimanladım hocam geçmiş olsun
diger çalınan hesabım için satıcıya yazdım verdiği cevap şu şekilasla alma bir kere 15k değerinde hesabım gitti 2 hafta öncede 4k yatırdıgım viper main hesabım gitti odin dışında her şey yeşildi kimden ilk maile felan bakma bi dahada hesap satın alsam beni silksinler bide öyle çalyorlar ki ruhun duymuyor bi bakmişsin hesap bulunamadı diyor gmail iki faktörlü dogrlama felanda açık ama 1 tane bile e posta gelmiyor mail değiştiğne dair hesap puf diye yok oluyor
Şanslıysanız temiz birine denk gelirseniz eğer sıkıntı olmaz ben kendi hesabımı sattım arkadaş bi sorun yaşamıştı belirli bi süre sonra gene yardımcı oldum kendisinesite üzerinden ilk maili ile birlikte valo hesabı alsam sıkıntı yaşarmıyım?