bilmiyorum ama benim sorun armory create den sonra oldu, yazılımı yükledim updateleri yükledi sonra yeniden başlat istedi ve durum bu şuan.
1774563207...
yazılımı yüklemeden önce bir problem yoktu, yükledikten sonra windows açılış ekreanında gelen ses titreyerek geliyor ve sistem bir kaç saniye kasıyor...
Akım korumalı prizi doğrudan duvar prizine tak topraklama ışığı yanıyor mu diye kontrol et eğer yanarsa o şekilde kullan yanmazsa nasıl kullandığının bir...
yeni sistemim için akım korumalı priz aldım ama iki problem var;
1. sorum: masamın olduğu yerde priz yok uzun bir kablosu olan çoklu prizle kullanıyordum...
forumda piyasayı bilen yok mu? 2. el piyasasından baya uzağım en son 5sene önce işlemci satmıştım, girip uzun uzun fiyat incelemesi yapmaya aşırı eriniyorum...
Yeni sistem topladım ekran kartım bugün elime ulaştı, eski parçalarımı satmayı düşünüyorum bazı parçaların tek fiyatını bulamadım yazacağım parçalar kaç...
bilmiyorum markaye zerre güvenim yok o sebeple takip de etmedim yani modelleri, ben aldığımda ucuzlardı bir xbox kola göre o zaman g4 500 liraya falandı...