Çözüldü✓ Ilk gamepad tercihi ne olmalı

Leş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Okurken bile Recep ivediğin kusma şekline döndüm
Berbat ötesi çok eski. Zamanında bile balon bir kol. 3000 civarına parasına fazlasıyla değecek en iyi gamesir cyclone 2.
Böyle bir tepki beklemiyordum :D 2.eldeki monster pusat veya clawsı alicam sanırım hangisini önerirsiniz bu ikisinden beğenirsem gamesir gibi bir şey alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Böyle bir tepki beklemiyordum :D 2.eldeki monster pusat veya clawsı alicam sanırım hangisini önerirsiniz bu ikisinden beğenirsem gamesir gibi bir şey alırım
1500 civarlarına birbirinin aynısı sadece farklı marka olan güzel kollar vardı isimlerini unuttum. Düşündüğün modellerden bir şey olmaz

1500 civarlarına birbirinin aynısı sadece farklı marka olan güzel kollar vardı isimlerini unuttum. Düşündüğün modellerden bir şey olmaz
Hocam 400tl monster pusat bulunduğum ilçede o yüzden onu düşünüyorum. Ilk gamepadim olacağı için de 3 lira versem belki 1 hafta sonra kullanmayacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam 400tl monster pusat bulunduğum ilçede o yüzden onu düşünüyorum. Ilk gamepadim olacağı için de 3 lira versem belki 1 hafta sonra kullanmayacağım
400 sorun olmayacaksa al ama fiyatı aşırı şüpheli. 3 yıl önce bile 1kdı 0ı

3-4 aydır ilandaydı yazdim veririm dedi dongle ve kablosu yokmus hangi kabloyla calistirabilirim onu

hocam kullanıyorum 1-2 haftadır gayet güzel her tuşu çalışıyor fifa ve forza oynadım daha çok. Sorunu driverı kuramıyorum ve kolu açmak istediğimde bilgisayarı yeniden başlatıp modunu ayarlamam gerekiyor başka bir sorunu yok

Düşme hocam o tongaya aman diyim. Aldım o kadar para verip ilk şarjı 9 ayda bitti

Düşme hocam o tongaya aman diyim. Aldım o kadar para verip ilk şarjı 9 ayda bitti
hocam ilk gamepad deneyimim zaten çok para vermiyim dedim ikinci el 400e aldım monster pusat güzel şuan kullanıyorum (dongleı kaybetmiş kablolu kullanıyorum)

hocam ilk gamepad deneyimim zaten çok para vermiyim dedim ikinci el 400e aldım monster pusat güzel şuan kullanıyorum (dongleı kaybetmiş kablolu kullanıyorum)
En iyisi hocam ilk bi bakın alışabiliyor musunuz. Ben 15 yılın ardından ilk defa kol aldım deneyimlemek icin hic kullanamadım. Bi ps oyunlarında oto aim olduğu icin kullanabiliyorum

En iyisi hocam ilk bi bakın alışabiliyor musunuz. Ben 15 yılın ardından ilk defa kol aldım deneyimlemek icin hic kullanamadım. Bi ps oyunlarında oto aim olduğu icin kullanabiliyorum
ben de fps denedim oynayamıyorum kol ile mouse kontrolü daha kolay geliyor ama fifa ve forzada çok keyifli oluyormuş

ben de fps denedim oynayamıyorum kol ile mouse kontrolü daha kolay geliyor ama fifa ve forzada çok keyifli oluyormuş
Futbol oyunları ilgimi çekmiyor forzadada eğlenmiştim bir de f1 de iyi gidiyor.

ne alırsan xbox tarzı olsun ps ergonomisi berbat, ben msi kullanıyorum 2 senedir baya güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri