Sizin yazdığınız ilanda ‘Full HD QLED’ yazıyor. BİM’in afişinde ise sadece ‘Full HD’ yazdığı için dedim. belki isimdeki detayı fark etmemiş olabilirler; belki paneli farklıdır diye düşündüm. Bu yüzden uyardım. Dikkatli olmak kötü bir şey değildir; tedbirli alışveriş sonradan pişman olmaktan iyidir.
Haklısınız mağazada direkt almamak için elinden geleni yapacaklar ama orada yapılması gereken mağaza müdürlerini çağırıp iade istediğini yoksa tüketici hakem heyetine başvuracağını bildirmesi lazım bunu diyince genelde geri vites atıp iadeyi kabul ediyorlar yani demem o ki yasal olarak alıcı her...
Hocam bende aynı ikilemde kalmıştım en son baktım olacağı yok her kafadan ayrı ses tipini beğendiğim hawk fab v4 aldım ha memnumuyum alalı çok olmadı ama kullandığım süre boyunca memnunum ilerde tabii ki ne olur bilinmez ama bu fiyatlarda benim tavsiyem ya hawk yada xdrive olur hangisinin fiyatı...
Hocam merhaba bu pxn p5 i görünüş olarak tuş sayısı olarak çok beğendim ama kalitesi konusunda endişelerim var nasıl bir üründür kullandınız mı ? Birde fiyatı düşer mi sizce
Elimde kablolu modeli mevcut fakat daha öncesinde kablosuz modelinide satın almıştım ama onda bağlantı kopması takılma tarzı sıkıntılar yaşadığım için geri iade etmiştim ha belki sadece bende olan bir sorudur onu bilmiyorum ama genel olarak kablolusunu kullanıyorum ondan çok memnunum