Öneri Claw's Nexus Air V1 699 TL alınır mı ?

EmircanTR

80+
Reaksiyon skoru
9
Logitech G203 Lightsync Kullanıyorum fakat kablosuz mouse istediğim için Claws Nexus Air V1 modelini alıp almamak arasında kararsız kaldım sizce alınır mı ? Tavsiye eder misiniz
G203den iyi midir?

Kablolusu geldi elime güzel kaliteli bence işini görür diye düşünüyorum

Şuan bu mouseyi kullanıyorum gerçekten fiyatına göre muazzam diyebilirim. Ancak elin ufaksa mouse biraz büyük gelebilir bilgin olsun.

Elimde kablolu modeli mevcut fakat daha öncesinde kablosuz modelinide satın almıştım ama onda bağlantı kopması takılma tarzı sıkıntılar yaşadığım için geri iade etmiştim ha belki sadece bende olan bir sorudur onu bilmiyorum ama genel olarak kablolusunu kullanıyorum ondan çok memnunum

Crossfire Air modelini(kablosuz olan) yedek fare olarak kullanıyorum. Ana fare olarak önermem. Ben şarjı hızlı bitmesin diye uygulamasından tüm ışıklarını kapattım. Ona rağmen şarjı Scyrox V8 göre çok çabuk bitiyor. Bir de sürekli kullanmıyorum, FPS oyunlarında Scyrox V8 geçiyorum falan. Büyük ihtimalle içerisindeki parçalardan veya bataryanın kalitesizlikten.

Ayrıca skatezleri de iyi değil. Skatezin yoksa ekstra onun ücreti de çıkacak kısaca ₺1000 yakın bir harcama yapman gerekiyor.

Bağlantı sorunları yaşamadım bu arada alıcısıyla kullanıyorum. Eğer alıcısı hariç kullanılacaksa bu tarz mouselara para vermeyin. Ofis tipi A4tech, Claws'ın da vardı ₺100-300 arasına satılan pilli mouselara bakın.

Claws yetkililerine de tavsiyem bu ürünlerin sorunlarını toplayıp artık V2 versiyonlarını çıkarın. Şarj kısmı daha kaliteli olsun, bluetooth vazgeçilebilir ve tıklama ömü daha yüksek switchler kullanılabilir.

Son düzenleme:
Geri