ya güncel bi bütçem yok haftalık 1500 tl para kenara atıyorum parça parça almamin bir nedenide oydu zaten ramazan ayının bitiminde 6-7k arası toplamış...
sistemi 2. elden aldım cuzi bi miktara bana kalsa 16da yeterli böyle düşük bir pcye fakat çok bir değişim göstermez 32 gb için para kendim koymam zaten...
benimde aklımda psu var fakat sizin dediğiniz de mantıklı anakart işlemci ram değişimini kaldirabilir ekran kartı 30w civarı bir şey kullanıyor zaten ama...
valorant falan gibi bir hedefim yok biraz daha uzun ömürlü kullanmak istiyorum sadece FPS oyunları değil bi yandan da hikayeli oyunlarda oynamayı düşünüyorum
Bilgisayar aldım ucuz fiyatlı fakat yeterli olmuyor bende değiştirmek istiyorum yavaş yavaş teker teker parçalarla fakat degistirirkende bi yandan oyun...
darboğaz şu anlık çok büyük problem değil eğer ekran kartına bir zarar vermiyorsa çünkü anakart ve işlemciyi ileride degistiricem birde islemci %43 darboğaz...
Elimde kıytırık bir kasa var kendime yeni aldım ve ekran kartını 1 aya falan para biriktirip değiştirmeyi düşünüyorum sistemim intel xeon 5650 32 gb ramim...