hocam youtube'a 9070 xt'a %25 az güç harcatarak diye aratırsanız çok güzel ve sade şekilde anlatmış nebi bey ben de o rehberi dikkate alarak yaptım ayarları
Niye bu kadar tartışma konusu oluyor anlamak pek mümkün değil. Ben de nvidia'nın kısıtlı imkan sunmasından sıkılıp(yeni kartlara 8-12 gb vram koyması vb) amd'nin kas gücü tarafını tercih ederek rx 9070 xt aldım ve gayet memnunum. Nvidia alan da yapay zeka nimetlerinden faydalanarak yine memnun...
Eskiden ziyade çok fazla güvenemiyorum yeni bile olsa. Bulunduğum konumda da elden deneyerek kart almak biraz zor. Denense bile sonradan problem çıkabiliyor en basiti coil whine oyundan oyuna değişebiliyor. Kısacası güven probleminden dolayı çekiniyorum 2. elden. Teknoloji şans işi 2. el ise...
Merhabalar ekran kartı konusunda değerli yardımlarınızı rica ediyorum. 2K monitör ve r5 7500 işlemci ile kullanılacaktır.
11.000 TL gibi bir bütçe sahibiyim. INTEL ARC B580 siparişi verdim sabah sıfır olarak. Özellikleri ve driver tam oturmamasına rağmen rtx 4060 ti - rx 7700 xt'ye kafa tutması...
Hayırlı olsun hocam umarım sorunsuz güle güle kullanırsınız. Anlatmak istediğimi anlamışsınız zaten bir de bazı firmalar sıfır üründe bile garanti ve değişimde çok sorun çıkarttığı için kendi fikrimi belirtmiştim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Çok haklısın da az para değil işte sonuçta riske değmeyeceğini düşünüyorum.
Ben de bundan bahsediyorum zaten yüzlerce kişinin gelip laptopını kurcalayıp kimisinin tuşları zorladığını ekran kapağını eğip büktüğünü düşün ki iyimser şekilde yazdım. Almak ister miydin bir tekrar düşün.
Yanlış anlamayın ama teşhir ürün için de milleti heveslendirmeyin lütfen. İndirim de olsa az bir para vermiyorsunuz ve nasıl, ne için ve ne kadar kullanıldığını hiç bilmediğiniz bir ürün alıyorsunuz. Millet teknolojik aletin kutusunu açarken bile tedirgin oluyor. 3-5 az verin gerekirse daha...
Ben iade ettim ne yazık ki. Soru cevap bölümünde kutusu açılmış olan ürünün iade kabul edilmeyeceği yazılmış o yüzden risk almamayı tercih ettim. Olası bir sıkıntıda uğraşmak istemiyorum.
1900 tl biraz fazla ama bu kadar gömülünce ben başka kulaklık mı kullanıyorum diye düşündürttü. Şarjı 3-4 gün boyunca (5 6 saatlik kullanım ile) rahat rahat götürüyor, konfor konusunda en ufak bir rahatsızlığım olmadı kulaklık padi çıkarılabiliyor zaten, son olarak ses de gayet normal kötü de...