Neler Yeni

🔥İndirim Hyperx cloud core wireless 1889 tl

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
stinger wirelessten mi stinger 2 wirelessten mi bahsettiniz hocam
Stinger wireless ten bahsediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kulaklıkta mid de olan adamı duyuyorsun dostum :D sen de kulaklığı gömme
Kulaklığı gömmüyorum wireless olarak güzel bir kulaklık ama ses kartlı kablolu bir kulaklık illaha wireless alinmayacaksa tercih edilebilir. Çünkü kulaklığı sadece PC de kullanabiliyorsun.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
bu kulaklığı 2 3 ay kullandım amazondan 1050e almıstım

1. vaad ettiği 20 saat süreyi sağlayamıyor kaldıki ses seviyesi benim %50dir hep fullemem üstüne youtube vs. videolarında sesi kısıktır ona rağmen 13 saat civarı anca gidiyor
2. mikrofon sesi çok az mikrofon boost programı ile düzeltmeniz lazım yoksa herkes discordda sizin sesinizi %200 yapmak zorunda

diğer konularda gayet güzel sinyal kesilmesi vs olmuyor evin içinde turluyordum gayet iyi ama bu fiyatı bence hak etmiyor

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
bu kulaklığı 2 3 ay kullandım amazondan 1050e almıstım

1. vaad ettiği 20 saat süreyi sağlayamıyor kaldıki ses seviyesi benim %50dir hep fullemem üstüne youtube vs. videolarında sesi kısıktır ona rağmen 13 saat civarı anca gidiyor
2. mikrofon sesi çok az mikrofon boost programı ile düzeltmeniz lazım yoksa herkes discordda sizin sesinizi %200 yapmak zorunda

diğer konularda gayet güzel sinyal kesilmesi vs olmuyor evin içinde turluyordum gayet iyi ama bu fiyatı bence hak etmiyor
ağzına saglık kardesim bazı arkadaşlarımız ölümüne savunuyor da hala referans olsun bu da ben de steelseries sonar la kulaklıgın mic ve ses sorunlarını düzelttim zaten 1.5 günü zor çıkartıyor bu fiyatın kulaklığı değil sırf kablosuz diye

kaldı ki naysla 1700 küsüre gelen g535 var g733 e yakın sarj süresi sunuyor mikrofonu sesi de kalitelidir cloud core wirelessı konfor kısmında tokatlar zaten her türlü

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Kerem Hot
Son zamanların en düşük fiyatı olabilir değerlendirmek isteyen için buyrun Fırsat: HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı https://www.amazon.com.tr/dp/B09QX3VDVD?ref_=cm_sw_r_apann_dp_RC1V5ZWWR8YQ25XFR0TQ
Ekran Görüntüsü (14).png

Eylül 2022 de almıştım Cloud2 kabloludan geçiş yaptım. Güzel kulaklık tavsiye ederim.

Hyperx Cloud 2 den iyi midir ?
hemen hemen aynılar. kablosuz olması ise avantaj

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Arda Saraçoglu
ağzına saglık kardesim bazı arkadaşlarımız ölümüne savunuyor da hala referans olsun bu da ben de steelseries sonar la kulaklıgın mic ve ses sorunlarını düzelttim zaten 1.5 günü zor çıkartıyor bu fiyatın kulaklığı değil sırf kablosuz diye

kaldı ki naysla 1700 küsüre gelen g535 var g733 e yakın sarj süresi sunuyor mikrofonu sesi de kalitelidir cloud core wirelessı konfor kısmında tokatlar zaten her türlü
G733den çok daha iyi şarj konusunda zaten

shelby8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet kara
1900 tl biraz fazla ama bu kadar gömülünce ben başka kulaklık mı kullanıyorum diye düşündürttü. Şarjı 3-4 gün boyunca (5 6 saatlik kullanım ile) rahat rahat götürüyor, konfor konusunda en ufak bir rahatsızlığım olmadı kulaklık padi çıkarılabiliyor zaten, son olarak ses de gayet normal kötü de değil çok iyi de değil. En güzel olayı da tak kullan mevzusu hiçbir ekstra efora gerek kalmıyor.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Top Bottom