🔥İndirim Hyperx cloud core wireless 1889 tl

cloud serisinin konforu nası guzel olabilir kafanız kücücük herhalde kafa bandı yok pedleri sıkıyor kafayı üstten sıkıyor en son kademede bile sesinde bir sorun yok ancak en fazla 2 günü cıkartıyordu sarjı. 1500 den yukarı etmez
1589 TL ye blackshark v2 usb versiyonu hep düşüyor oda tercih edilebilir.

Buna tam bir cevap verilemiyor malesef deneyimleyenler birbirlerine çok yakın olduklarını söylüyorlar. Bende onların yalancısıyım 😀
senin tercihin ne olur peki dostum ?

Ah be zamanında 950tl almıştım, kulaklıktan memnunum oyunda güzel ses kasiliyor, müzik dinleniliyor, mikrofonuyla temiz görüşmeler yapıyorum
cloud 2 ile arasında baya fark var mı ses kasma acısından falan ?

senin tercihin ne olur peki dostum ?
Cloud 2 yi denemedim ama pubg oyuncusu olarak cloud wirelesste hiç sıkıntı çekmedim ses kasmada ve mikrofon konusunda da kimseden kötü bir yorum almadım gayet güzel bir kulaklık.

Cloud 2 yi denemedim ama PUBG oyuncusu olarak cloud wirelesste hiç sıkıntı çekmedim ses kasmada ve mikrofon konusunda da kimseden kötü bir yorum almadım gayet güzel bir kulaklık.
bu fiyata değer mi almayı düşünüyoruma

Arkadaşlar eğer kablosuz kulaklık istiyorsanız; cloud core wireless veya barracuda X alıcaksınız. 2side iyidir.

Kablolu alıcaksanız; blackshark v2 usb modelini tercih edebilirsiniz.

Blackshark v2 kablolu olmasına rağmen ağırlığı 262 gram, cloud core 280 gram.

bu fiyata değer mi almayı düşünüyoruma
Vallaha bu fiyata değermi bilmiyorum dongle harici bir bağlantısı yok. FPS oyunları için alınacaksa eğer bu fiyata üst seviye kablolu bir kulaklık bakardım açıkcası. Bluetooth bağlantısı olmadığı için başka bir yerde de kullanamayacaksin bunuda düşünmen gerek wireless istiyorum illa diyorsan gayet güzel kulaklık

Vallaha bu fiyata değermi bilmiyorum dongle harici bir bağlantısı yok. FPS oyunları için alınacaksa eğer bu fiyata üst seviye kablolu bir kulaklık bakardım açıkcası. Bluetooth bağlantısı olmadığı için başka bir yerde de kullanamayacaksin bunuda düşünmen gerek wireless istiyorum illa diyorsan gayet güzel kulaklık
O kulaklıkta mid de olan adamı duyuyorsun dostum :D sen de kulaklığı gömme

Başlık '🔥HYPERX CLOUD STİNGER 2 KABLOSUZ kulaklık 1.599tl(NAYS ve N11 kupon ile 1390tl)' https://forum.donanimarsivi.com/kon...-1-599tl-nays-ve-n11-kupon-ile-1390tl.717816/

şu modelle ilgili bilginiz var mı peki,yeni çıkmış galiba stringer 2 wireless modeli.Çok yakınlar sanırım core wireless ile.Yine de bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse çok mutlu olurum
Stinger olan modeli bunun bir alt modeli olduğunu biliyorum ama 2 sinin nasıl bir performansı var Bilemiyorum araştırmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,443
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri