🔥İndirim Hyperx cloud core wireless 1889 tl

JrBronz3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
Ah be zamanında 950tl almıştım, kulaklıktan memnunum oyunda güzel ses kasiliyor, müzik dinleniliyor, mikrofonuyla temiz görüşmeler yapıyorum

Ekler

• Screenshot_20230405-212516_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20230405-212516_Amazon Shopping.jpg
    208.9 KB · Hit: 204
ocak ayında 1100 e aldım sonlarına doğru su anki fiyatını haketmiyor 1500 bandına alınır ancak

ocak ayında 1100 e aldım sonlarına doğru su anki fiyatını haketmiyor 1500 bandına alınır ancak
Hocam kulaklık fazlasıyla kaliteli ve wireless nasıl haketmiyor :D

1050 TL ye almıştım bende iyiki almışım yatırımlık değer kazanmış 😪

Hocam kulaklık fazlasıyla kaliteli ve wireless nasıl haketmiyor :D
kullandım deneyim ettim ondan bu fiyatı haketmiyor konforsuz ses seviyesi yeterli denebilir sanal 7.1 i boş yazılım desteği yok cloud 2 wirelessta var sarjı 2 gün max dayanıyor mici de eh

kullandım deneyim ettim ondan bu fiyatı haketmiyor konforsuz ses seviyesi yeterli denebilir sanal 7.1 i boş yazılım desteği yok cloud 2 wirelessta var sarjı 2 gün max dayanıyor mici de eh
Çok iyi ses kasılıyor, konforu çok güzel. Mikrofon konusunda herhangi bir olumsuz geri dönüş almadım. DTS gayet iyi çalışıyor bence. Şarjı da rahat 2 gün gidiyor.

Çok iyi ses kasılıyor, konforu çok güzel. Mikrofon konusunda herhangi bir olumsuz geri dönüş almadım. DTS gayet iyi çalışıyor bence. Şarjı da rahat 2 gün gidiyor.
Bu kulaklık parasının hakkını çok fazlasıyla veriyor. 1100 TL gibi bir rakam ucuz kalıyordu zaten. Piyasaya görede zamlandı

cloud serisinin konforu nası guzel olabilir kafanız kücücük herhalde kafa bandı yok pedleri sıkıyor kafayı üstten sıkıyor en son kademede bile sesinde bir sorun yok ancak en fazla 2 günü cıkartıyordu sarjı. 1500 den yukarı etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,205
Üyeler
188,899
Son üye
Carry
Geri