Yani Türkçe meali ne oluyor bu durumun? Fiziksel olarak ses kartı barındırması zaruri değil sanırım anakartta veya kasada mevcutsa ses kartı.Ses kartı yok bunda
Yani Türkçe meali ne oluyor bu durumun? Fiziksel olarak ses kartı barındırması zaruri değil sanırım anakartta veya kasada mevcutsa ses kartı.Ses kartı yok bunda
Satıcı kesin V2x yerine normal V2 özelliklerini yazmış gelince bakıcam yoksa iade zatenİşte kanka bu jaklı ama satıcı hayır usbli bu ürün demiş sorulan sorular cevap olarak ondan şüphelendim
Valla beni de kuşkulandırdı bu satıcı ben de bir gelsin bakayım bakalım olmadı iade.Satıcı kesin V2x yerine normal V2 özelliklerini yazmış gelince bakıcam yoksa iade zaten
Kutuyu acınca iade edemezsin hijyen kuralları derler İthalatcı garanti sıkıntı aslında TR garantili değilSatıcı kesin V2x yerine normal V2 özelliklerini yazmış gelince bakıcam yoksa iade zaten
kulaklıkta olması markanın kendi ses kalitesini yansıtması demek eğer yoksa anakartındaki ses kartına kaldın oda ya iyi olur ya kötü. Tam performans vermez yani.Yani Türkçe meali ne oluyor bu durumun? Fiziksel olarak ses kartı barındırması zaruri değil sanırım anakartta veya kasada mevcutsa ses kartı.
v2x olduğu başlıkta yazıyor ve diğer bundle'lardada belli v2x olduğu, adamı durduk yere 2 kargo parası zarara uğratacaksın.Satıcı kesin V2x yerine normal V2 özelliklerini yazmış gelince bakıcam yoksa iade zaten
Bu satıcı değildi , başka yerde açıp kullandığım kulak içi kulaklığı bile iade etmiştim. O hijyenik olmuyor da kulağa bile değmeyen kulak üstü mü hijyenik oluyor. Çökerim valla tepelerine .Kutuyu acınca iade edemezsin hijyen kuralları derler İthalatcı garanti sıkıntı aslında TR garantili değil
Bende sipariş verdim kimseyi yönlendirmiyorum. Eğer şimdi alıpta şüphesi olan varsa kargoya bile verilmeden iade etsin. Zan altında kalmak istemem şahsen.v2x olduğu başlıkta yazıyor ve diğer bundle'lardada belli v2x olduğu, adamı durduk yere 2 kargo parası zarara uğratacaksın.
Yani dostum bir arena ile muhattap olmak var birde bu firma ile faturayı bile 2 kere talep ederek almıştımYani kanka ne olacak ki zaten razerların hepsi ithal.
Kanka aktivasyon kodu sıkıntı değil alabiliyorsun ama satıcıdan şüphelendim ben de.beyler ürün usb girişli ve aktivasyon kodu gelmiyor
sizce iptal edeyim mi siparişi ?
Yani Türkçe meali ne oluyor bu durumun? Fiziksel olarak ses kartı barındırması zaruri değil sanırım anakartta veya kasada mevcutsa ses kartı.
USB girişli değil. Razer la iletişim kurabilirseniz kodu alabilirsinizbeyler ürün usb girişli ve aktivasyon kodu gelmiyor
sizce iptal edeyim mi siparişi ?
yorumlarda usbUSB girişli değil