hepsini kurtaracak bir çözüm bulamayacaksanız bu soruya tek bir cevap verilebilir o da E şıkkı. kolu çektiğiniz anda tüm sorumluluk size ait olacağından...
o yüzden 7700xt modellere bakması daha iyi bence nvidia kartları o fiyat bandına düşmediği sürece amd alınabilir.
1742056746
kasaya bir daha baktım önü...
https://www.incehesap.com/zenith-7700xt-tavsiye-sistem-fiyati-37255/#tabs amd versiyonu olarak şöyle bir alternatif buldum, aynı ekran kartını modelini...
Dragos Diamond diye bir kasa ilk defa duydum mutlaka araştırın tüm sistemi bir psu'ya emanet edeceksiniz. Asus ekran kartları (her zaman olmasa da) coil...
kuracağın sistemin gücüne göre tabi ki oynayabilirsin ddr5 alıyorsan 7500f ve ramin 2x8 veya 1x16 olarak minimum 16 olduğundan emin ol yeter. ayrıca amd...
neden önermeyeyim? ben Unity de oyun programlıyorum ve aşağıda gördüğünüz sisteme sahibim, aşırı takıntılı değilseniz veya kullanacağınız program cuda...
çok spesifik bir soru, neye göre kime göre? eğer web sitesi tasarlamak istiyorsanız fazlasıyla yeterli, grafik tasarımda 2d çizim yapmak istiyorsanız da...