Shoganai isimli üyenin son içerikleri

1. Shoganai

Faceit TPM attestation is not ready, hatası alıyorum

Bu şekilde faceite girmeye çalışırken hata alıyorum. Gigabyte anakartı kullanıyorum, biosa giriş yaptığım zaman nasıl bir yol izlemem lazım?
  2. Shoganai

Wraith Litepad Mousepad alınır mı? Alternatif olarak ne alınır?

Mousepad bu https://wraithesports.com/products/wraith-litepad-mousepad Mouse yüzeyinden pek emin olamadım. Kayma da takılmalar, yavaşlıklar olur mu? Kumaş yüzeylerine pek hakim değilim çünkü. Alternatif olarak önerebileceğiniz dikişli mousepadlare de açığım.
  3. Shoganai

Bilgisayar Masası için yardım

Almak istediğim bir masa var 160x60 değerlerinde. Yorumları da gayet tatmin edici fakat problem çıkar mı bilemedim. https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-beyaz-p-HBV00000Q7F85?magaza=Ceramical Bu masaya benzer masalarda var ise önerilere açığım
  4. Shoganai

Elden Ring PC'de Fps drop veriyor

Yok boss haricinde dünyayı dolaşırken, 2-3 npc keserken falan ciddi droplar yiyordum fakat offline moda alınca sorunum garip bir şekilde düzeldi. Online'da full lowda 15 saniyede bir drop giriyordu. Offline modda neredeyse full high hiç drop yemeden oynayabiliyorum. @CupOk teşekkür ederim.
  5. Shoganai

Tamamdır deneyeceğim.
  6. Shoganai

Oyunda 60 fps sabit, fps'den yana hiç bir problemim yok. Herhangi bir kasma yaşamıyorum fakat oyuna aralıklar ile fps drop giriyor ve saniyelerce sürebiliyor. Daha sonra yine 60'a geri çıkıyor fakat çok sık olmaya başladı ve oyunu oynayamaz hale geldim. Sorun neyden kaynaklı olabilir veya nasıl...
  7. Shoganai

Elden Ring ne zaman indirime girer?

Başlıkta da belirttiğim gibi en kısa sürede ne zaman indirme girer? Erdtree full paketi ile 65 dolara denk geliyor, yakın tarihte indirime girme ihtimali var ise beklemeyi düşünüyorum.
  8. Shoganai

Temu üzerinden alışverişte 30 Euroyu 70tl ile geçtim

Teşekkür ederim ilk siparişe özel ücretsiz kargo vardı zaten. Arkadaşımla konuşurken 30 euro muhabbeti aklıma gelmişti kafama takıldı. Yardımınız için teşekkür ederim :)
  9. Shoganai

Temu üzerinden alışverişte 30 Euroyu 70tl ile geçtim

Selamlar, temu üzerinden yaklaşık 3-4 gün içerisinde 9 ürünlük bi sipariş verdim. Sipariş içerisinde kolye, kalemlik tarzı çok büyük olmayan şeyler vardı. Toplamda 700tl küsür civarı tuttu. vergi de 450 tl toplamda 1.172,51 TL'lik bir sipariş verdim. 30 euro ise güncel olarak 1.100 tl...
  10. Shoganai

2TB Taşınabilir disk önerisi

Kişisel dosyalarımı saklayabileceğim taşınabilir bir disk arıyorum.
  11. Shoganai

Asus Tuf Gaming B660M-E D4 Anakartında Bluetooth desteği var mı?

Teşekkür ederim. Arkadaşım şöyle bir adaptör bulmuş https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-3-windows-11-10-8-1-8-7-tak-ve-calistir-destegi-bluetooth-5-3-nano-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1, atmış olduğunuz Asus'un adaptörü ile arasında 2 kat fiyat farkı var. Linkini atmış olduğum...
  12. Shoganai

Asus Tuf Gaming B660M-E D4 Anakartında Bluetooth desteği var mı?

Selamlar, başlık da da belirttiğim gibi B660M-E D4 anakartını kullanmaktayım. Ps4 Dualshock controllerı kablosuz bir şekilde bağlamak istiyorum fakat beceremedim. Anakartımın da bluetooth desteği olup olmadığını bilmiyorum. Bluetooth desteği yoksa bile önerebileceğiniz kaliteli uzun süreli...
  13. Shoganai

Resident Evil Net Sitesine Steam hesabını bağlamak problem yaratır mı?

Tamamdır çok teşekkür ederim yardımın için :)
  14. Shoganai

Evet oyuna orjinal bir şekilde steamden sahibim. Türkçe yama kurduktan sonra girmiştim. Yama dosyasının içinde oyuna böyle bir bilgi kutusu eklenip eklenemeyeciğini bilmediğimden ufak bi kuşkulandım. 1733006452 Çıkan bilgi kutusu da bu şekilde
  15. Shoganai

Oyunu zaten açabiliyordum, site üzerinden puan sistemi falan görebiliyormuşum. Bana da siteye kayıt olup olmamak istediğimi sordu. Zorunlu bir şey değildi yani
Geri