100 FPS'ten 110 FPS'e çıkmakla 20 FPS'ten 30 FPS'e çıkmanın (ikisinde de 10 FPS fark olmasına rağmen) arasındaki farkı anlayabiliyorsunuzdur umarım.
En iyi...
Amacınız nedir bilmiyorum ama bu 5090'ın 4090'dan %50 daha iyi olduğu anlamına geliyor, oldukça iyi, diğer kartlarda %15-%20 iyileştirme vardı.
(4090 bu...
Bir arkadaşımda da HP Victus vardı, onda da aynı sorun vardı, baktığımda Wi-Fi driver'ını otomatik olarak kurmadığını gördüm, HP'nin sitesinden kendi...
Bizim de 75 Mbps idi, arayıp size yakın zamanda Fiber gelecek, 15 TL farkla 100 Mbps'e yükseltelim mi diye teklif sunmuşlardı, kabul ettik, fiber geldi ama...
DLSS'siz performans olarak %15-%20 performans iyileştirmesi olmuş 5000 serisinde.
https://www.webtekno.com/rtx-50-serisi-dlsssiz-performansi-h154592.html
kötülemedim derken lafınızı tekrar size hatırlatırım.
Ben aldım sorun yaşamadım, konuda 20 sayfadan fazla yazı var, diğer alanlar ve sorun yaşamayanları...
Sana satma demedim zaten, facebook'taki tanımadığın bir adama kötüleme yaptığın için, insanlar senden almalarına teşvik için başkalarının hakkına girmene...
Garantisi benim diyorsun sen de sanaldan ibaretsin, ne sanki. Ayrıca arkadaşa da yazık olmuş 50 tane parasına 100 tane alabilirdim hadi 20 tanesi hatalı...
Sen de sanaldan ibaretsin o facebook'taki de, güven ilişkisi tek taraflı olacak mecbur, bu işlerin garantisi de olmaz, her an her şey olabilir.
1736969655...
Facebook'taki Mehmet Hüner'den aldım tanesi 2.5'tan 12 tane 30 TL, hepsini girdim şimdi nedense günlük 4 sınır falan uyarı vermedi, hiçbirinde de sorun...