Secure boot açık olmasına rağmen kapalı gözüküyor sistemde saatlerdir araştırıyorum herkes standart olanı custom yapıp restore factory keys üzerinden yapılması gerektiğini söylüyor fakat ben bunu yaptığımda “sistem yüklendikten sonra tekrar deneyiniz” diye hata veriyor pc üç kapatıp kapatıp...
Biz o kadar uğraştık burdan konu açtık konuştuk fikir yürüttük bi sonuca varamadık kronik bi sorun hani olma ihtimali %50 ama o kadar para veriyorsun riske atmay gerek yok PC kendini yeniden başlatıyor boş yere açılıştaki Gigabyte yazısını görmekten verem oldum
sizce ne yapmalıyım geri gönderip incelenmesi geçiyor içimden en azından kafam kulağım rahat olur üniye gitmeden gönül rahatlığıyla kullansaydım en azından
Bende anlamadım normalde oyunlarda da bu kadar yüksek değil hafta içi olsa da @GENCERGAMİNG arasam teknik desteği canımı çok sıkıyor ya
1690036646
Eğer hasar ondaysa değiştireyim sıkıntı yok ama yine olsa tam sinirlerim alt üst olucak ondan korkuyorum
@Emmree Hocam şuan tekrar denedim dediğiniz testi 10 dakikada bir şey görmedim ama sıcaklık değeri gözüme absürt gözüktü çok anlamadığım için fotoğrafı bırakıyorum buraya yardımcı olursanız çok sevinirim teşşekkür ederim şimdiden
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için gelişme olursa buradan bildiririm
1690012201
Bir türlü çözemedim bende bi yandan ekran karttan diye düşünüyorum ama basit oyunlarda bu hatayı almıyorum sanırım daha fazla güç isteyen oyunlarda psu arızalı olduğu için yetemiyor
1690012289
Tarayıcıda çok...
Hocam yükledim programı hata yapmamak adına video izleyerek yaptım ama power testi başlattıkta basınca sistem kendini yeniden başlatıyor o hatayı veriyor ?
Knk benim babam bankacı. Bankacı olmak istiyorsan tonla para verip bankacılık okumana gerek yok alım koşullarında sadece üniversite mezunu şartı var okuduğun bölümün de pek bir önemi yok açıkçası ve bankanın kendi sınavına girip eksik bir pozisyon varsa oradan başlatırlar ve genellikle gişedir...