Neler Yeni

DA-C4 KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin
Donanım arşivi RX6650 XT sistemi aldım sıcaklık değerleri ekran kartı 50 li derecelerde işlemci ise 70 lere bile gelmediği halde oyuna girerken kendiliğinden yeniden başlıyor ve kulaklığı görmemeye başlıyor tekrar kendim başlatınca görüyor bazende hiç başlamıyor monitöre ekran gelmiyor kasanın power tuşu çalışmıyor neden kaynaklı ve ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
AMD SOFTWARE : Beklenmedik sistem arizasi nedeniyle varsayilan performans optimizason ayarlan geri yuklendi.
Diye hata veriyor
@GENCERGAMİNG
OCCT adlı programı yükleyip Power testi yapar mısın? (10-15 dakika yeterli)

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Hocam yükledim programı hata yapmamak adına video izleyerek yaptım ama power testi başlattıkta basınca sistem kendini yeniden başlatıyor o hatayı veriyor ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin
Hocam yükledim programı hata yapmamak adına video izleyerek yaptım ama power testi başlattıkta basınca sistem kendini yeniden başlatıyor o hatayı veriyor ?
PSU da sorun olduğunu düşünüyorum. Yanlışım yoksa bu sistemde bu sorunu yaşayan 3. kişisin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,826
İsim
Emre Zengin

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
da-c4 sahipleri sizde de tarayıcıların donduğu oluyor mu veya bi anda oyun donuyor anlık donuyor alt tab yapıyorum geçiyor. ekran kartıyla mı alakalı anlamadım ki bir türlü düzeltemedim

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
Aynen öyle yap.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için gelişme olursa buradan bildiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

da-c4 sahipleri sizde de tarayıcıların donduğu oluyor mu veya bi anda oyun donuyor anlık donuyor alt tab yapıyorum geçiyor. ekran kartıyla mı alakalı anlamadım ki bir türlü düzeltemedim
Bir türlü çözemedim bende bi yandan ekran karttan diye düşünüyorum ama basit oyunlarda bu hatayı almıyorum sanırım daha fazla güç isteyen oyunlarda psu arızalı olduğu için yetemiyor

Tarayıcıda çok vakit geçirmedim donduysa da fark etmedim ama Valorantta silah seçim ekranında nasıl desem kasıyor donuyor gibi sonra kendine geliyor daha üst bi oyunu da açamadı sağ olsun

SPERANZA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut
@Emmree Hocam şuan tekrar denedim dediğiniz testi 10 dakikada bir şey görmedim ama sıcaklık değeri gözüme absürt gözüktü çok anlamadığım için fotoğrafı bırakıyorum buraya yardımcı olursanız çok sevinirim teşşekkür ederim şimdiden

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.7 MB · Hit: 21

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Tuğra
@Emmree Hocam şuan tekrar denedim dediğiniz testi 10 dakikada bir şey görmedim ama sıcaklık değeri gözüme absürt gözüktü çok anlamadığım için fotoğrafı bırakıyorum buraya yardımcı olursanız çok sevinirim teşşekkür ederim şimdiden
işlemcin alev almak üzere undervoltage yap kanka

mecaz anlamda dedimde max 90 derece olmalı işlemci

majorw0w

80+ Silver
500 watt normalde yeter ama AMD kartlarinda kaliteli yüksek watta sahip PSU gerekiyor maalesef. 650 watt kaliteli PSU ile deneyebilir misin ? Wattman hatası ondan da kaynaklanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,259
Üyeler
159,593
Son üye
k7ahraman
Top Bottom