OCCT adlı programı yükleyip Power testi yapar mısın? (10-15 dakika yeterli)Donanım arşivi RX6650 XT sistemi aldım sıcaklık değerleri ekran kartı 50 li derecelerde işlemci ise 70 lere bile gelmediği halde oyuna girerken kendiliğinden yeniden başlıyor ve kulaklığı görmemeye başlıyor tekrar kendim başlatınca görüyor bazende hiç başlamıyor monitöre ekran gelmiyor kasanın power tuşu çalışmıyor neden kaynaklı ve ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
AMD SOFTWARE : Beklenmedik sistem arizasi nedeniyle varsayilan performans optimizason ayarlan geri yuklendi.
Diye hata veriyor
@GENCERGAMİNG
Hocam yükledim programı hata yapmamak adına video izleyerek yaptım ama power testi başlattıkta basınca sistem kendini yeniden başlatıyor o hatayı veriyor ?OCCT adlı programı yükleyip Power testi yapar mısın? (10-15 dakika yeterli)
PSU da sorun olduğunu düşünüyorum. Yanlışım yoksa bu sistemde bu sorunu yaşayan 3. kişisin.Hocam yükledim programı hata yapmamak adına video izleyerek yaptım ama power testi başlattıkta basınca sistem kendini yeniden başlatıyor o hatayı veriyor ?
Aynen öyle yap.Hocam ne yapmalıyım @GENCERGAMİNG i arayıp durumu izah etsem ?
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için gelişme olursa buradan bildiririmAynen öyle yap.
Bir türlü çözemedim bende bi yandan ekran karttan diye düşünüyorum ama basit oyunlarda bu hatayı almıyorum sanırım daha fazla güç isteyen oyunlarda psu arızalı olduğu için yetemiyorda-c4 sahipleri sizde de tarayıcıların donduğu oluyor mu veya bi anda oyun donuyor anlık donuyor alt tab yapıyorum geçiyor. ekran kartıyla mı alakalı anlamadım ki bir türlü düzeltemedim
Tarayıcıda çok vakit geçirmedim donduysa da fark etmedim ama Valorantta silah seçim ekranında nasıl desem kasıyor donuyor gibi sonra kendine geliyor daha üst bi oyunu da açamadı sağ olsunda-c4 sahipleri sizde de tarayıcıların donduğu oluyor mu veya bi anda oyun donuyor anlık donuyor alt tab yapıyorum geçiyor. ekran kartıyla mı alakalı anlamadım ki bir türlü düzeltemedim
@Emmree Hocam şuan tekrar denedim dediğiniz testi 10 dakikada bir şey görmedim ama sıcaklık değeri gözüme absürt gözüktü çok anlamadığım için fotoğrafı bırakıyorum buraya yardımcı olursanız çok sevinirim teşşekkür ederim şimdidenOCCT adlı programı yükleyip Power testi yapar mısın? (10-15 dakika yeterli)
işlemcin alev almak üzere undervoltage yap kanka@Emmree Hocam şuan tekrar denedim dediğiniz testi 10 dakikada bir şey görmedim ama sıcaklık değeri gözüme absürt gözüktü çok anlamadığım için fotoğrafı bırakıyorum buraya yardımcı olursanız çok sevinirim teşşekkür ederim şimdiden