1080P için sistem yeterli, çok büyük oyunlarda RAM problemi yaşıyorum dersen ekstra bir 16GB RAM eklenebilir.
Bir eksiklik yaşamıyorsan, yükseltmeye de...
Macbook'un yandan yemişi. Pil yetersiz, RAM 16GB ve yükseltilmiyor. Güçlü olsun diye U yerine H serisi kullanmışlar fakat bu da pilden gidiyor. Zaten dandik...
Cihaz sıfır değil mi? 20-80 kullanmadan önce pil kalibrasyonu için bir kere 0'dan 100'e tam şarj edin kapalı şekilde, 100 olduktan sonra 30-40dk daha kalsın...
N11 'de belirli saatlerde sanki 1500/150 kupon dağıtılıyordu, daha uyguna gelebilir. Bu fiyatı da hak eder, bir kere kullanınca sabit monitör stand'ını çöpe...
Ben de aynı şekilde düşünüyorum vatanla zotacın iletişimi beni ilgilendirmiyor , zotac arkasında durmuyosa vatanın durması lazım , sorumluluk vatanda ...
Muadil değişim kararı çıkmış ürüne karşılık çatlak patlak ürün sunarsan gayet de ilgin var. Önceki mesajımda da söyledim, Vatan Bilgisayar ile bu süreçlere...
Bütçeyi biraz arttırmak veya ikinci el garantili ürünlere yönelmek daha mantıklı olur. Çok adamakıllı ürün yok bu fiyata. 4K'ya şunu gönül rahatlığıyla...
3070Ti 'nin muadili 5060Ti sayılabilir evet. Vatan ile görüşün, sıfır kapalı kutu 5060Ti 'da diretin veya hukuki yollardan devam edeceğinizi de belirtin...
Maalesef şu haliyle Android'den daha sıkıntılı sistem. Klavye ve Whatsapp sesleri aynı anda açık olunca da gönderme sesi son ses çalıyor.
Değişik değişik...