Öneri Sistemim için ne tavsiye edersiniz

kimselerduymasın

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Ryzen 5 5600
Rx6700 xt 12gb
b450m a pro max
16 gb 3000mhz ram
1 tb ssd
sistem özelliklerim bu şekilde ddr4 bir sistemim var bu sistemi geliştirmekmi daha mantıklı yoksa satıp üstüne koyup daha iyisini almakmı mantıklı ram ve ssd fiyatlari artmisken toplama sistemlerde pahalı bir yandan bana geliştirmek daha mantıklı geliyo elimdekileri satıp üstlerine koyup yeni parçalar alabilirim

1080P için sistem yeterli, çok büyük oyunlarda RAM problemi yaşıyorum dersen ekstra bir 16GB RAM eklenebilir.
Bir eksiklik yaşamıyorsan, yükseltmeye de gerek yok.

aynı sistem var 1080p için bayağı iyi ekran kartı yükseltmesi yapabilirsin 2k ya geçeceksen.

9060XT alıp 2k monitöre geçebilirsin.
güzel tavsiye hocam teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1080P için sistem yeterli, çok büyük oyunlarda RAM problemi yaşıyorum dersen ekstra bir 16GB RAM eklenebilir.
Bir eksiklik yaşamıyorsan, yükseltmeye de gerek yok.
Hocam ramdan hiç problem yaşamadımda 3000mhz olmasi biraz düşük onun harici sorun yok bide ssdlerimin ömrü bitik yeni ssd geçmem lazim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı sistem var 1080p için bayağı iyi ekran kartı yükseltmesi yapabilirsin 2k ya geçeceksen.
Hocam vr ile asetto ets half life alyx oynicam.o yüzden g29 da aldım vr da oyunlari oynayinca bi tık performans düşüyor ama grafikleri düşürünce bazı oyunlarda sorunda olmuyo

Ryzen 5 5600
Rx6700 xt 12gb
b450m a pro max
16 gb 3000mhz ram
1 tb ssd
sistem özelliklerim bu şekilde ddr4 bir sistemim var bu sistemi geliştirmekmi daha mantıklı yoksa satıp üstüne koyup daha iyisini almakmı mantıklı ram ve ssd fiyatlari artmisken toplama sistemlerde pahalı bir yandan bana geliştirmek daha mantıklı geliyo elimdekileri satıp üstlerine koyup yeni parçalar alabilirim
satip ddr5 e gec bende uğraşmak istemedim upgrede ettim sadece ekran kartı ve işlemciye 30k para verdim nerdeyse..

Geri