Almış 10 gün test etmiş birisi olarak söylüyorum. Başınıza bela almak istiyorsanız tam aradığınız şey. R5 5600 ve B-450M-K2 anakart ile 10 gün test ettim...
Alınır beyler alınır da lütfen SFF kart güzellemesi yapmayın, soğutma performansları rezalet.
Daha yaz gelmedi adam 1dk furmark da 81 derece diyor, yazın...
Öncelikle herkese iyi haftalar arkadaşlar, bu indirim konusunu bir nevi rehber gibi de düşünebilirsiniz çünkü bu fiyata almak için öncelikle bazı adımları...
evet 2 monitörümle de attığım sitede aynı iz çıktı dediğiniz gibi farklı sitelerde çıkmadı hatta gri tonuna yakın uygulamalar açtım bilgisayardan acaba o iz...
Arkadaşlar dün yeni monitörüm tarafıma teslim edilmişti ve hemen ölü piksel testi yaptım ekranın üst çerçevesine yakın bir iz vardı sadece aşağıdaki siteden...
Akım korumalı prize direkt duvara takıp, üstüne ekstra priz takmamak sadece kullanacağın aletleri takmak doğru olan. En azından üreticilerin yazdığı bu şekilde.
Merhabalar. Suan kullanmakta oldugum pc monitor ve ps5 im var . Elimde 1 tane 3 lu priz 1 tane de tekli akim korulami priz var. Suanda akim korumali prizi...