Bir dostun magazasi var bilgisayari ona toplatmistim baya iyi birisi klavye isini soyledim bakanilirsin klavyelere dedi bu klavyeyi sordum ustunde 5500 yaziyordu internette kac dedi akakce de 6k gozukuyordu 5000 e veririm dedi ama bu klavye de sacma bi fiyat artisi var gibi geldi bana baska bir...
Bu klavye yerine ajazzin ak820 pro modelini alicaktim ama maalesef resmi gazetede yayimlanan karara gore yurtdisi alimlara buyuk olcude vergi geldi ve bu model tr saticilarinda kalmadigi icin yirtdisindan vericektim. tam vericektim yarin karar veririm diye yataga yattim ve turko gun gecsinki bir...
https://tr.aliexpress.com/i/1005006347016707.html
Bu satıcıyı buldum ama hiç yurtdışından bir şey tedarik etmedim bir sıkıntı olur mu? Sizide rahatsız ettim kusura bakmayın tekrardan çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim yorumunuz için. Amazonda var ama 11 seçenek var kablolu modeli 1200 lira normali 2400 lira vs. anlamadım birde switchi kendimiz seçebiliyor muyuz yoksa şansımıza ne çıkarsa mı...
Oyun için önerir misiniz? Rahatlığı olsun vs. hâlâ memnun musunuz? Razer Blackwidom V3 TKL ile bu klavyenin arasında kaldım da seçime de biraz zorlanıyorum.
Bende bu klavyeyi almayı düşünüyorumda switchi internette bulamadım diğer switchlerden farkı nedir? dizayn olarak rede mi yoksa blue yamı yoksa browna mı yakın? Birde bu klavye tactile mı yoksa linear mı? Rahatsız ettim kusura bakmayın.
Flying fish ile gift in farkı nedir biliyor musunuz? Klavyeyi beğendim önderdiğiniz için teşekkürler. Sadece switchlerini bilmiyorum ama blackwidow yerine tercih edebilirim.
Benimde oda arkadaşımda vardı aynısı görünüş ve hissiyat olarak beğenmiştim de şimdi ses olarak çok rahatsız eden bir sesi var mı blue switch kadar hatırlayamıyorum. Başka odalardan vs duyulacak kadar ses çıkarıyor mu?