Ben güncellediğimde imza açıktı, sosyal medyada görüp öğrendim cihazı yedek aldım iOS 18 dosyasını indirdim ben bunları yaparken o birkaç saatte imzayı...
Airtag benzeri cihazlar bu işler için berbat. Çevreden cihaz bulup sinyal gönderme işini çok kötü yapıyorlar. Arabaya motora Airtag koyma fikri pek kafama...
Air alacaksan bekle bence Nisan gibi lansmanda yenisi gelecek ve M4 işlemci 120Hz ekran geleceğini düşünüyorum artık Airlere de. Veya benim gibi ekonomik...
Satar satmasına ama kart temelde kötü sonuç olarak. Yıl olacak 2026 hala 128 bit kart yapıyorlar üstüne GDDR7 de yok eski teknoloji bellek koymuşlar. Göz...
Buna katılmıyorum, AMD piyasada yokken Nvidia hep iyi işler yaptı, tam tersine AMD böyle saçma kartlar yaptıkça Nvidia alt segment kartları AMD seviyesinde...
Oyun odaklı laptop alınmaz ondan eminim. Başka iş için alınır yanında kafa dağıtmalık oyun oynanır falan ama oturup saatlerce oyun oynayacak ya masaüstü ya...
120Hz olması iyi bir özellik ama olmaması da büyük bir eksik değil bence. Gözün alışması maksimum birkaç gün sürüyor sonra normal geliyor. Onun dışında...