Evde Türk Telekomun Fiber altyapısı var başka yok. Normalde Türk Telekom kullanıyorum ama taahhüt bitmiş yeni taahhüt yaparsan 700TL diyorlar sizce ne yapayım?
Oled ne yaparlarsa yapsınlar dikkatli kullanılmazsa yanar yapısı gereği öyle, bunu üreticiler de biliyor ama henüz alternatifi olmadığı için satılıyor. Şuan...
Orijinal 20W al zaten fazlasını çoğu zaman çekmez diye tahmin ediyorum. Bende düz 16 var çok güçlü bir adaptörle şarj ediyorum ona rağmen Applenin dediği...
Ben de 16 kullanıyorum kasımda takas desteği ile üste 20 küsür bin para verip 17 ye geçmeyi baya düşündüm ama sonra vazgeçtim 4-5 sene rahat gider bu cihaz...
17 alabiliyorsan al 16 ile aradaki farka her türlü değer geleceğin iPhone 11i o cihaz. Bana göre 17 Prodan günlük kullanıcı için farksız bir cihaz hatta Pro...
Olabilir hangi monitörü kullanıyorsun ve hangi parça sorun olur dedi bilmiyorum onu bilmeden de net konuşamam ama gümrüklerde belli sınırlar olur o doğru.
Tüm cihazları mahvetti iPhone 17 gibi en yeniler hariç. Bence şuan ara güncellemelerle sorunu azaltıp iOS 27 ile tamamen düzeltirler zaten Apple da dedi iOS...
Öncelikle S23FE nin pili kronik sorunlu ben daha alıp memnun olan görmedim. İkinci el bakacaksan S24FE veya normal S23 bakabilirsin. Sıfır olarak ise A56...