Monitörler iyi de imzadaki sistem 2K da bile zorlanır bence 1080P sistemi toplamışsın sen 😀
Film izlerken falan yüksek çözünürlüklü olsa iyi olur diyorsan...
Bizde 13 alan arkadaş 4 sene kullandı 25K ya aynı hafta sattı ben daha 2. Senesi dolmamış S23ü aylarca satamadım en son 15K ya telefoncuya verdim. Ben...
Satıp değiştirmek isteyen iPhone alır kısmı doğru da illa satıp değiştirmeye de gerek yok bence, iPhonenin olayı 5-6 sene sorunsuz gitmesi zaten 4-5 sene...
İhtiyacı olan Pro alır zaten onda sorun yok ama büyük çoğunluğun ihtiyacı yok bence. Çevremde hiç Pro kullanıp telefoto kamerasını devreye alacak kadar...
16 ile ortalama 10 saat alıyordum şuan iOS 26 etkisi midir pilin eskimesi midir bilmiyorum 7-8 saat arasına düştü, 17 bundan bariz iyiydi diye hatırlıyorum...
Kameradan beklentisi olan için de süper cihaz, Pro ile kıyaslayınca ön kamera aynı arka kamera neredeyse aynı sadece zoom yapan kamera yok onu da kaç kişi...
Edin yapmamaktan iyidir, direkt kalma sebebi değil sanırım ama sınavda aracı sürerken yolun ortasında sordular koltuk ve ayna ayarını 😀
Bir de sinyal çok...