Merhaba arkadaşlar sistemim
Msı B550M- A PRO
2x8 GB RAM
Palit 3060 Tİ
Kioxia 1 TB Exceria Plus G2
Baktığım ve düşündüğüm ürünler
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-be-quiet-system-power-u9-bn289-700-w-fiyati,525909694.html...
merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum fakat kulaklıklar konusunda bilgim yok değil müzik dinlemek için
Sennheiser Momentum In Ear marka kulaklık kullanıyorum amacım kablo karmaşasından oyun oynarken kurtulmak ve telefondan oyun oynarken aynı şekilde gecikme yaşamamak
Merhaba Donanım Arşivi takipçileri Başlıktada belirmiş olduğum gibi Wireless özelliği olan ve telefonda da kullana bileceğim bi kulaklık arıyorum. Bu konuda tek bulabildiğim tek kulaklık bu oldu bilen birileri varsa yatdımcı olursa sevinirim. :)
Bu kartı yukarıda bir kişi daha tavsiye etti şuan lik bir kenara yazdım başka önerilerilere göre değerlendireceğim ve size de bir sorum olacak kartı O.C ile mi kullanıyorsunuz.
Bu kartın #3 teki msi modeli ile ne farkı bulunmakta tam olarak?
1589916888
Bi haber kaynağında b450 serisinin destek verdiğini görmüştüm bu konuda emin misiniz? Ve destek veriyorsa yeni çıkacak olan seri b450 den daha pahalı olmaz mı
1589917066
X570 serileri 1000 den başlamakta neredeyse o...
Merhaba sevgili donanım arşivi takipçileri elimdeki bütçe ile yavaş yavaş bilgisayar toplamaya başlayacağım ve bu sistemi yeni çıkacak olan 4000 seri ryzen serisi ile yapmak istiyorum sistemim ilk başta apu bir sistem olmasi yönünde bir düşüncem var yeni 4000 serisinin apu sistemleri ne zaman...