Gelbura bu önsipariş işinde çok uygun fiyatlar koyabiliyor. Ben de direksiyonu o şekilde aldım zaten :D Tedarik süresini de çok kısa vermişler hava kargoyla...
Yeni GT Direksiyon ve Loadcell Pedal Önsatışta
Gelbura lansman fiyatına siparişe açmış. Teşekkür ediyorum kendilerine. Her iki cihazı da sipariş ettim...
Çokluk kavramı kişiye göre değişir. Bana göre satamayacakları kadar stokları var, kimse hemen ram alayım demiyor. Ram fiyatları düzelene kadarda acele...
teşekkür ederim fiyat güzel. yani indirim bulunuyor paylaşılıyor, zahmet olmazsa hangi kredi kartlarına 9 taksit olduğuna konunun içine girip veya ürünün...
Kardeşim derdin ne ? Ne bu kin, ne bu nefret neden yani ? Arkadaş ne güzel indirim görmüş paylaşmış sende axess yok diye bu kadar tantana yapmana gerek yok...
Bu ne gerginlik hocam :)
Tek tek taksit tablosu mu yazsın adam? İhtiyaç olanlar için konu açmış işte. Girip 10 saniyede bakabilirsiniz hangi kartınız varsa.
Son dönem direksiyon konularında anlamadığım bi durum var, herhalde alacak arkadaşın bütçesini daha çok düşünüyor arkadaşlar, yardımcı olmak istiyorlar...
:) O zaman senin mantığınla konuşalım. İnsanlar Asus Rog Strix ekran kartları varken Inno3D mi tercih ediyor sence? Bu bütçe meselesi değilmi? Herkes MSI...
Kral arkadaş 7800x3d ile a620 anakart kullanıyor. 5200 mhz ram kullanıyor. Sen niye ciddiye alıyorsun boşver onlar ne alıyosa alsın. 40 yıldır kart üreten...