🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Hadi ya. Şans mı şanssızlık mı bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Bende aynı şekilde sizin gibi masadan memnundum yer problemi yaratıyordu sadece pedallarıda açılayıp sabitlemiştim de dün gece standla bir kaç saat vakit geçirdim başka bişeymiş ya. Oluşturduğu hissiyat kalitesi çok hoşuma gitti. Base pedal ve vites açılarından kaynaklı çok gerçekçi ve rahat hissettiriyor doğru kişisel ayarlar ile. Ama diğer seçenekleriniz de yerinde tabi. Teşekkürler bu arada 🙏
Haklısınız o zaman hocam sizin senaryonuzda stand daha geri planda kalıyor en mantıklısı shifter olacaktır. Bana göre mesela similasyonun temeli shifterdan geçiyor 😅 Vites olmasa setupun yüzüne bakmam öyle söliyim. Şuanlık her şey güzel bakalım ileride bişeyler daha eklerim belki.

Gelmiş benim nimetler, fakat para durumum eksilerde. Bir iş bulabilirsem debriyajı kesinlikle ekleyeceğim. Debriyajdan sonra da bir Simtur vitesi eklemeyi düşünüyorum. @Advocate benim frenim gıcırdıyor bu arada :kekw:
Fren yaylarına Beyaz Lityum Gres yağı sıkacaksın eskisinden daha iyi olacak.

Umarım bir gün param olur da alırım. YouTube para kazandırsa şimdiye almıştım :kekw: :kekw:
Evde sağı solu karıştır bir yere 400 TL sıkışmıştır belki :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yasak değilse yeşil forumda açtığım Direksiyon setlerinde kullandığım uygulama ve oyunlar konusunu buraya da paylaşmak istiyorum.

Gelmiş benim nimetler, fakat para durumum eksilerde. Bir iş bulabilirsem debriyajı kesinlikle ekleyeceğim. Debriyajdan sonra da bir Simtur vitesi eklemeyi düşünüyorum. @Advocate benim frenim gıcırdıyor bu arada :kekw:
aynı ŞEKİLDE benimde stand vs almam lazımdı ama sırtımızı bi doğrultamadık ki kenera koyduk set yatıyor benim masada konforlu olmuyor koltuktan dolayı :D bahçe sandalyesi kullandığım için
Evde sağı solu karıştır bir yere 400 TL sıkışmıştır belki :D

Bu arada yasak değilse yeşil forumda açtığım Direksiyon setlerinde kullandığım uygulama ve oyunlar konusunu buraya da paylaşmak istiyorum.

yasak değil diye biliyorum konu size ait olduğu için tayfunns da paylaşıyor idi monitörlerle ilgili yeşil forumdaki paylaşımlarını

Yeni GT Direksiyon ve Loadcell Pedal Önsatışta

Gelbura lansman fiyatına siparişe açmış. Teşekkür ediyorum kendilerine. Her iki cihazı da sipariş ettim. Pedal da direksiyon da emsallerine göre çok uygun. Vergiler dahil direksiyon yaklaşık 200 dolar, pedal ise 500 dolar civarına tekabül ediyor. Simagic P1000 ve bir Moza GT direksiyonu almayı düşünüyordum, yaklaşık 25 bin lira daha ucuza gelmiş oldu. Simracing'e meraklıysanız, giriş yapmak istiyor ama çok da bütçeniz yok ise bir değerlendirin derim. GT direksiyonun global incelemeleri gayet olumlu şimdilik. Umarım uzun vadede bu cihazlar dayanıklılık konusunda bir sorun çıkarmaz ve uzun yıllar kullanırız.

Gelbura lansman fiyatına siparişe açmış. Teşekkür ediyorum kendilerine. Her iki cihazı da sipariş ettim. Pedal da direksiyon da emsallerine göre çok uygun. Vergiler dahil direksiyon yaklaşık 200 dolar, pedal ise 500 dolar civarına tekabül ediyor. Simagic P1000 ve bir Moza GT direksiyonu almayı düşünüyordum, yaklaşık 25 bin lira daha ucuza gelmiş oldu. Simracing'e meraklıysanız, giriş yapmak istiyor ama çok da bütçeniz yok ise bir değerlendirin derim. GT direksiyonun global incelemeleri gayet olumlu şimdilik. Umarım uzun vadede bu cihazlar dayanıklılık konusunda bir sorun çıkarmaz ve uzun yıllar kullanırız.
Gelbura bu önsipariş işinde çok uygun fiyatlar koyabiliyor. Ben de direksiyonu o şekilde aldım zaten :D Tedarik süresini de çok kısa vermişler hava kargoyla getiriyorlar sanırım. O yüzden de kısıtlı stok olacaktır. GT direksiyon için 10k bir şey değil bütçesi olan kaçırmasın :)
Haber verdiğiniz için teşekkürler hocam 🙋‍♂️

Ovetake.gg'den Michel Wolk 4.5/5 vermiş GT One'a.

İşte bu be pedal ve direksiyonu bekliyordum haber verdiğiniz çok iyi oldu elinize sağlık

Direksiyon fiyat olarak çok iyi. Uyumlu direksiyon setine sahip olup bütçesi olan kaçırmasın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,182
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri