🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Her ürün segmentinde süreç farklı gidiyor ancak benim fark ettiğim fiyattan bağımsız;
Apple ürünleri
Ekran kartı
SSD
Ram
Bu 4 ayrı kolonda normalin çok üstünde akış var ana odakları bu 4 ürünü almak olarak kurgulamışlar.
Fiyatları bana göre iyi olmayan ürünleri dahi alıyorlar
Bir de arada entegrasyon hatası olduğunu düşünüyorum aslında kimse almıyor hatalı giriyor

Dehşet para bu iphonelar ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8k 1TB GEN5 ssd.

Son düzenleme:

Bu depodan artık ürün almak imkansıza yakın stok gelir gelmez bitiyor bu bot işine falan el atılmadıkça uyguna ürün zor alınır. Ödeme aşamasında 3D doğrulama vs. olsa direkt botla çekemezler. Adamlar kurmuş sistemi direkt bot satın alıyor sonra kendileri inceleyip beğenmezlerse iptal ediyorlar.

Bu depodan artık ürün almak imkansıza yakın stok gelir gelmez bitiyor bu bot işine falan el atılmadıkça uyguna ürün zor alınır. Ödeme aşamasında 3D doğrulama vs. olsa direkt botla çekemezler. Adamlar kurmuş sistemi direkt bot satın alıyor sonra kendileri inceleyip beğenmezlerse iptal ediyorlar.
3d var amazonda bu arada yüksek miktarlı ürünlerde

dram var mıydı o modelde
Vardı en tepe modellerden biri KC3000'den de daha iyi diye biliyorum ama emin değilim.

O işe el atsalar iyi bir geliştirici bir yolunu bulur yine çeker ürünleri.

Vardı en tepe modellerden biri KC3000'den de daha iyi diye biliyorum ama emin değilim.
valla geçen ikinci el 990 pro aldım 2tb 9kya ssd arayışım bitti ama bunların fiyatlarda uçmuş ramler gibi. bence gen4den gen5e değmez geçmeye

O işe el atsalar iyi bir geliştirici bir yolunu bulur yine çeker ürünleri.
tabi la her türlü yapılır, hayatsız bi yazılımcının uğraşına bakar o işler

3d var amazonda bu arada yüksek miktarlı ürünlerde
Valla ben ne alırsam alayım 30 binlik üründe bile istemiyor kredi kartı kayıtlı diye herhalde. Ekran kartı düşüyor alamıyoruz M2 SSD düştü 1 TB Kioxia o da anında yalan oldu. Sepete bile ekleyemeden gidiyor artık takip etmek anlamsız geliyor depoyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,129
Üyeler
192,888
Son üye
SyphorseiS
Geri