🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ram konusundaki olay basit. sen yetişemedin ben yetiştim. sana denk gelmedi bana denk geldi. sende kudurdun. sakıncalı bakış açısı senin, benim değil. ben alamasaydım güzel fırsatmış alana hayırlı olsun derdim. sen ise ben alamadım alanında [küfür]. şeklinde bir reaksiyon veriyorsun. kudurabilirsin.
Ya şunu yazman o kadar komik ve nasıl bir insan olduğunu gösteriyorki. Kampanyalı ürünler aldım, çok şükür hiçbirinde şunu demedim 10 tane almaya çalışayım kimseye bırakmayayım :) Senin aksine aç köpekbalığı gibi heryere saldıran birisi değilim. İhtiyaç sahiplerinin alması ben aldım mutlu oldum, onlarda alsın onlarda mutlu olsun demek beni iç huzur olarak çok ferah tutuyor. Ben ne zaman kime küfür etmişim ? Çok boş bir çarsın :D
Kampanyalı ürünleri kâr amaçlı almak ben müslümanım ve türküm, "benim görüşüme" göre sakat bir ticaret. Sen kesin 50.000TL lik ürün 5000'e yanlışlıkla hata ile düşünce elin ayağın titreyerek vicdansızca THH'de kovalıyorsundur. Vicdan önemli...

Son düzenleme:
takip botu olmadan alma şansın %5
takip botun varsa ve hızlıysan %50
takip botu ile satın alma botun varsa %90

bu konuda indirim kovalama şansı yok kısacası, tabii iyi indirim olan ürünler için geçerli en az %30 %40 altına satılan
Ben arada paslıyorum alan oluyor attığım linklerden ama dediklerinde yanlış yok. Sadece takip botu olmadan da konu takip edilerek bir şeyler kapılabiliyor.

Depo değilmniş de fiyatı normal sanırım ben de sevindim botçulardan önce iphone 17 buldum diye.

Linke anında tıkladım da gitmiş direkt.

Atmadan önce alınabiliyordu da 1 dakika bile fark ediyor.

Uygunsuz davranış
Ben arada paslıyorum alan oluyor attığım linklerden ama dediklerinde yanlış yok. Sadece takip botu olmadan da konu takip edilerek bir şeyler kapılabiliyor.
çok tek tük hocam ya mesela iphone'lar saniyelik reaksiyonla bile alamıyorsun belli yani bilgisayar ile yarışıyorsun.
THH'den Hatalı fiyat girilmiş 50.000TL'lik ürünü 5000'e almaya çalışırken @firefly07 'nin belediye önündeki görüntüleri. Ayıp lan sizee, versenize lan ürünümüü :D
yok ya o tarz ürünleri denemiyorum bile böcek dostum benim. herkesi kendinle karıştırma benimle de daha fazla münakaşaya girme. senin gibi bir böcek yüzünden ceza almak istemiyorum. işine bak.

THH'den Hatalı fiyat girilmiş 50.000TL'lik ürünü 5000'e almaya çalışırken @firefly07 'nin belediye önündeki görüntüleri. Ayıp lan sizee, versenize lan ürünümüü :D
Hocam benim üstümden tartışma büyütmeye çalışmayın ben dursun diye şirinlik yapmaya yapmaya çalışıyorum siz saptırıyorsunuz durumu

Uygunsuz davranış
çok tek tük hocam ya mesela iphone'lar saniyelik reaksiyonla bile alamıyorsun belli yani bilgisayar ile yarışıyorsun.

yok ya o tarz ürünleri denemiyorum bile böcek dostum benim. herkesi kendinle karıştırma benimle de daha fazla münakaşaya girme. senin gibi bir böcek yüzünden ceza almak istemiyorum. işine bak.
Üsluba bak böcek, xd, kudurma :D vakit israfısın. Forumu valorantla karıştırmışsın. Senin alacağın tek ceza, sözlüne sıfır verilmesi olur. Zaten mesajları sana değil, anlama yetkinliği olan insanlara yazdım, senin gibi birinin fikrinin değişmeyeceği zaten çok aşikar. Konuyu bozmamak için daha yazı yazmıyorum.
Gitmiş raporlamış birde, tam çocuk (yazdığım tek hakaret yok, buna uygunsuz veren mod ne yiyip içiyor onuda merak ediyorum) :)

Son düzenleme:
Geri