arkadaslar selam 9.000₺ kasa ıcın bütcem var.
300-500 yukarı asagıya olabılır tabi
tavsıye edecegınız donanım nedır acaba ?
bılgısayarda oyun oynanacak ve oyun tasarımı yapılacak AMD tercıhım olur
yardımlarınızı rıca edıyorum iyi gunler herkese
peki bu donanıma uygun en iyi nasıl bilgisayar toplayabilirim pahalı ama ne önerirsiniz neyi ney ile değistiriyim?
1600006124
yani bu fiyatlara anlamında demek ıstedım 9-10 bın tl cıvarına
arkadaslar merhaba bir sistem topladım
oyun tasarımı bolumunde okuyan kardesime hem programları kullanmak icin hem de oyun oynamak için
sizce nasıl bir donanım olmus ?
yorumlarınızı alabilirmiyim bu guc kaynağı pin sayıları yeterli olur mu? ekran kartına anakarta vs
sevgiler
yani acıkcası fırsatcılık yapanlar kolay ayrıştırılıyor bence cunku bir seyin sıfır fiyatına baktığınızda istenilen butceyi karsılastırdığınızda fark cıkıyor ortaya. bana bilgisayarın maliyeti 9.300 falan gibi bir şey di ki 8.000 tl gibi bir seye vermeyi dusunuyorum. sıfından tek farkı sistem...
hangi platformdan daha çabukta gidebilir ? sahibinden mi peki bilgisayar piyasasının hızlı olduğu platform neresidir tesekkur ediyorum değerli yorumlarınız için hepinize arkadaslar
estrafrullah hocam bir an korktum hahahah yok pahasına gidecek diye, peki sizler ne öneriyosunuz ? kurlar vs yükseliyor fiyatlar artacak sıfır ürünlerde zarar etmemek için bekleyip öyle mi satayım ?
arkadaşlar selam yaklayık 1.5-2 ay önce topladığım bilgisayarımı satılığa çıkartmayı dusunuyorum. sizce bilgisayarımın ikinci eldeki ederi ne kadar ?
Ürünlerin tamamı kutulu ve garantilidir. kutuları garantileri vs her sey verilecektir.
Öncelikle şunu söliyim en ufak sıkıntı ve ya en ufak...
cok saol hocam attım sepete bekliyorum saolasınız hepiniz bilgiler için 3d max kopyala yapıstır mantığında surekli hata veriyor 120 gb ssd var 3 gb bos yer var bundan yapıo diye tahmin ediyorum sayende ilaç olacak