Saçma sapan derken hocam? emin misiniz? Zaten standart 2 tip vida oluyor biri normal vida kısa klasik biri de sıvı soğutma montajı için olan vidalar size...
valla hocam AsiaHorse inceleme konum aldım bakabilirsiniz neredeyse aynı fiyata geliyor beklemedim de ama yinede teşekkürler en azından no name bişey almadım
sadece 1tb veri yazılmış kingston aldım kfg yok 5750ye geldi 2TB kingston kc3000 sistemde de 1tb renegade vardı mis gibi ya kafam rahat o kadar mutluyum ki
Hocam öncelikle hayırlı olsun pişman olmazsınız emin olun ben çok beğendim memnun kaldım. Şuan da Türkiye bölgesinden sorumlu Alibaba departmanında çalışan...
Rica ederim hocam sağolun. Pazartesi gece sipariş verdim yani sabah diyebiliriz. Salı kargolama oldu Çarşamba yetişti hocam dikkat edin ama kutusu açılmış...
argb farkı yoksa dikkat etmeniz gereken şey bazılarında sadece kenarda rgb varken bazılarında hem kenar hem yanlarda var hocam onun dışında bildğiniz gibi
hocam görüntü olarak kasamdaki fanlara uymuyor benim aldığım fan 71CFM bu 61 çok fark yok RPM olarak aynılar 1850 yazmışlar ama 2000RPM oluyor bu fanlarda...
ram çöp oldu demek yanlış olur bazen böyle bir sorun olabiliyor A2 B2 olarak ramleri takın hocam ve silgi ile pinlerini silin olmazsa A1 B1 olarak takın...