UltimateGuide isimli üyenin son etkinliği

• UltimateGuide
    UltimateGuide, İncehesap coil whine'da değişim sağlar mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Coil Whine biraz şans işi o yüzden zor gibi değişim olur hocam ama 14 günlük yasal süreniz var öyle iade edin hocam ne olacak?
  • UltimateGuide
    UltimateGuide, Yardım Kabloları nasıl gizleyebilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ben sprial hortum aldım fakat hocam düzgün yapılmazsa bişey farketmiyor şuan biraz kötü görnüüyor ama aklımda bir kça fikir var düzeltecem o yüzden bunu...
  • UltimateGuide
    UltimateGuide, İşlemci kategorisinde Yardım 7800X 3D 120W TDP değil mi? başlıklı bir konu açtı.
    bu işlemci 120w tdp diye biliyorum hatta eskiden testlerimde 105w falan gördü ama şuan 83ü geçmiyor neden?
  • UltimateGuide
    UltimateGuide, Şu sistemi aldım ho go başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    80k hiç kimse için küçük paralar değil o zaman 2. el 1m 2m 3me araba alanlar temelli mal hocam bu mnatığa göre bakış açısı ile alakalı...
  • UltimateGuide
    UltimateGuide, Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bana 3 günde ulaştı hocam ne zaman sipariş verdiniz.
  • UltimateGuide
    bu hayatta iyi yaşıyorsunuz hocam siz allah bu kafa ile size kolaylık versin yarın bir gün bu kadar düşünmekten beyne pıhtı atar haberiniz olsun geçmiş olsun.
  • UltimateGuide
    hocam satıcıya teklif edin bakalım pg ile kabul edecek mi ? etmezse başka buluruz. 1769362177 belirttiğim sistem için 70 bedava fiyatı 5 aylık pc hocam
  • UltimateGuide
    hocam kart ve taksitle mi alıyorsunuz yoksa nakit yada peşin parayla mı? Sahibinden sistem mesela 78k ya veriyor + olarak 5 aylık sistem pazarlık ile 70e...
  • UltimateGuide
    değerli hocam ram konusu şuan sıkıntılı bir hal içersinde o yüzden sonra eklemek yerine 32 alın geçin en iyisi ben şuan bakıyorum sistemlere bende de benzer...
  • UltimateGuide
    hocam gerekirse başka forum kullanın gerekirse cevap yazılana kadar yeniden konu açın elbet yardımcı olurduk bazen offline oluyoruz işte vs oluyoruz denk...
  • UltimateGuide
    ne demek iyi sistem abi bu paralara daha iyisi vardır ya 72k ya 7500f ne gözünüzü seveyim bide 16ram G.O hocam
  • UltimateGuide
    UltimateGuide, Rx6800XT vs RTX 3070TI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ben olsam 6800xt alırdım oyunlarda kaliteli 2k da bile sorunsuz iş görüyor 16gb vram çok fp düşüyor 8gb vramli kart almazdım şahsen
  • UltimateGuide
    UltimateGuide, Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    cevap zaten verilmiş o yüzden ekstra bişey yazmıyorum muhtemelen yanlış montaj yapıyor egzoz fanının arkasına bakarsanız aynı vidalar ile sabitlendiğini...
    • IMG_20260121_163822.webp
  • UltimateGuide
    Katılmıyorum hocam kusura bakmayın şuan kullandığım model gayet iyi incelemeye koyduğunuz bir çok modeli eler. Tabi herkese göre durum farklı ama çok...
  • UltimateGuide
    Rog içinde nasıl iyi bir model yok hocam FP açısından mı yoksa direkt olarak o modeller de iyi monitör mü yok şuan hali hazırda rog kullanıyorum bir çok...
Geri