ben sprial hortum aldım fakat hocam düzgün yapılmazsa bişey farketmiyor şuan biraz kötü görnüüyor ama aklımda bir kça fikir var düzeltecem o yüzden bunu...
bu hayatta iyi yaşıyorsunuz hocam siz allah bu kafa ile size kolaylık versin yarın bir gün bu kadar düşünmekten beyne pıhtı atar haberiniz olsun geçmiş olsun.
hocam satıcıya teklif edin bakalım pg ile kabul edecek mi ? etmezse başka buluruz.
1769362177
belirttiğim sistem için 70 bedava fiyatı 5 aylık pc hocam
hocam kart ve taksitle mi alıyorsunuz yoksa nakit yada peşin parayla mı?
Sahibinden sistem mesela 78k ya veriyor + olarak 5 aylık sistem pazarlık ile 70e...
değerli hocam ram konusu şuan sıkıntılı bir hal içersinde o yüzden sonra eklemek yerine 32 alın geçin en iyisi ben şuan bakıyorum sistemlere bende de benzer...
hocam gerekirse başka forum kullanın gerekirse cevap yazılana kadar yeniden konu açın elbet yardımcı olurduk bazen offline oluyoruz işte vs oluyoruz denk...
cevap zaten verilmiş o yüzden ekstra bişey yazmıyorum muhtemelen yanlış montaj yapıyor egzoz fanının arkasına bakarsanız aynı vidalar ile sabitlendiğini...
Katılmıyorum hocam kusura bakmayın şuan kullandığım model gayet iyi incelemeye koyduğunuz bir çok modeli eler. Tabi herkese göre durum farklı ama çok...
Rog içinde nasıl iyi bir model yok hocam FP açısından mı yoksa direkt olarak o modeller de iyi monitör mü yok şuan hali hazırda rog kullanıyorum bir çok...