yani kredi değilde fırsat güzel gibi geldi yarın konuşcam fiyatları tam öğrensin netten öğrendiği kadar böyle diyor eğer ciddi ise bir kaç adet alsam fena...
Kız arkadaşım şuanda azerbaycanda ve bana ram ssd gibi şeyler getirebilir bana sordu fiyatlar güzel açıkçası getirsem satsam uyguna sizce değer mi? corsair...
bu tür yöntemlerle türkiyeye getirme şansımız yok mu acaba? tanıdığımız oraya gitmeden çok merak ettim orada yerelde alıcı bulsak onlar bize kargolasa falan...
Merhaba Arkadaşlar Nişanlım ile sevgililer günü özel bir etkinlik yapmayı planlıyorum farklı bir ülkeden gelecek Azerbaycandan bu yüzden güzel bir gün...
Merhaba Arkadaşlar Nişanlım ile sevgililer günü özel bir etkinlik yapmayı planlıyorum farklı bir ülkeden gelecek Azerbaycandan bu yüzden güzel bir gün...
tecno serisi üzmeyecek bir seri ayrıca başarılıda ama note 50 pro bir tık daha iyi özelliklere sahip oda üzmez dediğim gibi oyun tarafında işlemcisi belli...
note 50pro kağıt üzerinde güzel cihaz hocam ne kadar kullanacağınıza bağlı değişir note 30 proyu kardeşim 2 senedir kullanmakta artık pekte eskisi değil...
Hocam işlemi zaten siz yapamazsınız server kayıtlı en sağlıklısı Cihaz kayıt için ibrahim abiye ulaşabilirsin çoğu zaman parayı önden almıyor işlem yapıyor...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-pz-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1146089760.html
neden b850 hocam özellikle daha iyi anakartlar...
rica ederim hocam evet dediğim gibi dükkan komisyon vs derken benim 1. elden adlığım yere göre bir tık pahalı ama siz elden almak istiyorsunuz diye önerdim.
öncelikle yanlış bildğiniz şeyler var hocam server kayıt patlamaz öyle patlasa bile alternatif yolları mevcut zaten açılmıyor bilgisi tamamen yalan yani...
Mi 14T 12/256 15k 15,900 arasında satılıyor hocam tavsiye ederim.
8,5k ya çıkarsanız redmi note 14 4g modeli bulabilirsiniz. ama o kadarda çıkmıyorsa redmi...