Arkadaşlar sizden ricam bende de 7800x 3d var -20 negative bile yemiyor reset atıyor yada ben yanlış yapıyorum sistem imza da yazıyor bana da curve ayarı...
Sanırım kasım ve aralık aylarında bu işten en karlı çıkan kişilerden biri oldum asus rog x870 13k ya çektik şuan ki anakartım x670e msı gaming plus 7100e...
ben 7800x 3d yi mx-4 ile kombine ettim çarpı şeklinde sürdüm sıvı soğutma bloğunu koydum mis gibi buz gibi çalışıyor bu kadar takmayın arkadaşlar bu kadar...
Arkadaşlar az önce curve ayarı yaptım All core negative -20 verdim pbo motherboard yaptım sonra cine R23 testi yaptım ama skor 12608 çıktı bu baya az değil...
Arkadaşlar amd işlemcili nvidia ekran kartlı 50-60K bandında bir pc arıyoruz kullanım amacı facebook üzerinden canlı yayın açılacak 4 adet kamera bağlanacak...
ihtiyaca göre al brom 2tb ssd gereksiz bence eğer 16 saat hayatsız gibi oyun oynamıyorsan 2. elde 1tb 4k civarı alırsın sağlığı %100 olan bir parça 2tb...
az önce baktım 4k bir webcam almıştım arkadaşa 2100tl ye gelmişti bize o zaman 8k falandı şimdi 11k olmuş
iki kişi 1er valiz her biri kullanıcı kadar...