Evet bu eklentiyi ilk yüklediğinizde yaşadığınız bir problemdi sayfayı yenilemek gerekiyordu çalışması için ancak güncelleme bu sabah geldi artık böyle bir problem olmuyor uzantıyı silip yükleyin çalışacaktır. Teşekkürler kullandığınız için bir problem yaşarsanız yazabilirsiniz.
Hocam hem volume ve hem brightness tuşları fare tekerleği ile çalışıyor. Bara mouse wheel volume control falan yazamayacağım için direk volume ve brightness yazdım. Changelog'lar artık patreon ve discord adreslerine geliyor. Teşekkürler :)
1721983156
Teşekkür ederim ama sosyal medyada...
Merhaba. HP Pavilion Gaming Leptop 15ec2023-nt kullanıcısıyım ve üzerinde stok fanlar mevcut. Ben bu fanların yerine daha performanslı fanlar takmak ve ısıdan biraz kurtulmak istiyorum. Bunun için hangi fanları önerirsiniz ya da böyle bir işlem yapmak mümkün müdür?
Hocam fazla kilo varsa Gainer kullanmamalısın. Onun yerine protein kullanman faydalı olacaktır. Gainer kilo alamayanlar için kullanılan bir takviye siz kilo vermeye çalışıyorsunuz.
Evet onu düşündüm ancak Youtube ekran görüntüsünde olduğu gibi direk olarak videoyu indirmeye izin vermiyor. Harici siteler kullanmak gerekiyor indirme işlemi için o yüzden ekleyemiyorum o özelliği maalesef.
Hocam artık ekleyebileceğim maksimum özellik sayısına ulaştığımı düşünüyordum çünkü koyabilecek bir şey aklıma gelmiyordu, bu fikri baya yaratıcı ve uzantının tam aradığı özelliklerden biri olduğunu düşünüyorum. 1.5 güncellemesi ile bu özelliği getireceğim. Teşekkür ederim.
Vampire Survivors. O kadar bağımlısı yaptı ki telefonda da varmış aynı anda hem mobilde hem pcde bağımlısı etti beni. Pcden kalkıp uyumaya gidiyodum uyumadan telefondan da oynayıp uyuyodum. Pc de kaldırır hem ömürlük oynarsınız