Eline uyuyorsa alınır.Arkadaşlar Razer Cobra almayı düşünüyorum şuan ki kullandığım farem Gamepower Kyojin ve Valorant oynarken ara sıra takılıyor Razer Cobra takılır mı tavisye eder misiniz ?
Razer viper mini 2. Yani alınır.Arkadaşlar Razer Cobra almayı düşünüyorum şuan ki kullandığım farem Gamepower Kyojin ve Valorant oynarken ara sıra takılıyor Razer Cobra takılır mı tavisye eder misiniz ?
cobra almıştım fakat iade ettim, sanki klavye switchi gibi sesi var, green switch şekli, viper miniye göre sesli geldi bana, tutuş ve ağırlık güzel, sesi sorun etmezsen alınırArkadaşlar Razer Cobra almayı düşünüyorum şuan ki kullandığım farem Gamepower Kyojin ve Valorant oynarken ara sıra takılıyor Razer Cobra takılır mı tavisye eder misiniz ?
Kardeşim alınır viper mini 2 yan çar ondan daha bi kaç gr hafif olması lazım, piyasadaki çoğu mouseden hafif bende ondan kullanıyorum gayette memnunumArkadaşlar Razer Cobra almayı düşünüyorum şuan ki kullandığım farem Gamepower Kyojin ve Valorant oynarken ara sıra takılıyor Razer Cobra takılır mı tavisye eder misiniz ?
Arkadaşlar Razer Cobra almayı düşünüyorum şuan ki kullandığım farem Gamepower Kyojin ve Valorant oynarken ara sıra takılıyor Razer Cobra takılır mı tavisye eder misiniz ?
Rival 3 den geçilir mi cobraya rival 3 ü 3 yıldır kullanıyorum eskidi.Halihazırda kullandığım mouse lardan bir tanesi Cobra. Orta büyüklükte bir el için ergonomisi fena değil, yalnız avuç içerisinde bir tık küçük hissettiriyor. Yukarda #craxyboyy1 dediği gibi switchleri biraz gürültülü, bunun dışında beni rahatsız eden bir durumu olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada takılma durumu farklı bir sorunda da kaynaklanıyor olabilir. Civarında arkadaşlarından ödünç aldığın bir mouse la dene önce, takılma olup olmadığını.
mağazaya gidip cobra denedim rival 3 ten geçilecek bir mosuse gibi gelmedi banaRival 3 den geçilir mi cobraya rival 3 ü 3 yıldır kullanıyorum eskidi.
Konu açtım ne önerirsinizmağazaya gidip cobra denedim rival 3 ten geçilecek bir mosuse gibi gelmedi bana