Sayısal çözmekle hata ettim netlerim bu yüzden düştü. Haklısınız muhtemelen boşta kalacağım ama yine de sorup emin olayım dedim.Hocam yani hadi 1.2 falan yapsanız kurtarma şansınız varsda yani bu bölümle özel, vakıf harici tutabilecek bir üniversite düşünmüyorum
çıkma ihtimali var diyorsunuz yani işe yaramayacağını bende biliyorum sadece elimdeki imkanlar bu üniversiteleri okumamı mecbur bırakıyor benihocam bu sıralamalarda mezuna kalmak daha doğru olur ama herkesin hayatı farklı burda yaşta önemli 1 yıl daha oturup çalışırım diosan kesinlikle mezuna kal çünkü bu sıralardaki üniler çok bir işe yaramaz gereksiz masraf olur
çıkma ihtimali tabi ki var özellikle bu sene sınav zor olmasına rağmen sıralamar çoğu kişinin istediği gibi gelmedi bu sene tercihlerin diğer senelere göre daha az olcağını düşünüyorum ama 1 miyon 800 bin sıkuntılı bir sıralama kesin demek çok zor şansınızı deneyinçıkma ihtimali var diyorsunuz yani işe yaramayacağını bende biliyorum sadece elimdeki imkanlar bu üniversiteleri okumamı mecbur bırakıyor beni
haklısınızHocam yanlış anlama beni ama umarım hiç biri çıkmaz çünkü hepsinde işsiz kalacağın garanti. Bir sene daha girmeniz daha faydalı olur.
Çaresiz olmasaydım, bu kadar kötü sıralamayla tercih yapmaya kalkışmazdım. Çünkü mecburum işsiz kalmak istemiyorum açıkçası.Hocam yanlış anlama beni ama umarım hiç biri çıkmaz çünkü hepsinde işsiz kalacağın garanti. Bir sene daha girmeniz daha faydalı olur.