sensör o kadar önemli değil 400 ips 20g icmeye sahip sensör olsa bile insan normal fare çevirma hareketlerinde max 3 5g ivme yapabilirken en tepe nokta...
malzeme kalitesi gayet güzel ürünün kasada gıcırdama yapmaması kasası sağlam oldupu için apexten bile sağlam kasaya sahip apexte tek sorun clicklerde basılı...
rica ederim hocam yarın kargoya verirler ankaraya yakın bir ildeyseniz cumartesi gelir büyük ihtimalle hayırlı olsun şimdiden artık bi 20 yıl idare eder cam...
hayırlı olsun şimdiden yerleştirmesi basit ya eski skatezleri sökmek için alt tarafta girinti var ordan tırnağını geçir direkt alırsın zaten istersen fön...
bu tür mousepadlerin hepsi hissiyat olarak klasik speed yüzeye kaymış bir tabana sahipler %60-70 speed %30-40 control gibi ama tam bir cevap veremem bu...
büyük ihtimalle temudan gelme xraypad ve esptiger modellerin skatezlerinin performansı ve uzun ömürlülüğünü bunlarda elde edemezsiniz ve kazık fiyat gibi...
hocam belirli yere kadar param güvende ücreti 90 tlydi galiba bi de 150 TL'ye bir tık tuhaf geldi hocam ben öyle bir ilan bulamadım eğer çok sıkıntı değilse...
evet canlı destek var wraith sitesinde ordan ulaşmayı deneyin ama bu saatte kapalı olabilir ben de yanlış renk sipariş verince direkt canlı desteğe yazdım...
hocam obsidian olan gayet kontrol edilebiliyor kontrol için obsidian alın modelleri karıştırmışım kusura bakmayın mesajı güncelledim yanzi ve ice v2...
yok hocam o mantıkla bakmayın 2 yüzey içinde uygun obsidian biraz daha control kaçıyor ama aralarında büyük fark yok wraith üzerinde satılanlarda hız...