artar hocam o tarihe kadar genel olarak klavye fiyatlarının da artacağını düşünüyorum ama aşırı fiyatı artmaz yine Türkiye'de satılan klavyelere oranla daha...
tartışmayın beyler kısaca 1700 civarına daha kısa sürede alırsınız ama uğraşarak 1400 1500 civarına da alabilirsiniz klavyeyi zaman ilerledikçe fiyatı...
bulmak isteyen bir şekilde bulup alır hocam da dediğiniz gibi 1700 civarı fiyatlarda daha rahat satış olur o yüzden piyasayı 1700 olarak belirlemek daha iyi...
alınır tabii ki bu fiyata daha düzgün bir klavye yok zaten alınsa alınsa giriş seviye hot swap soketli klavye alınabilir o da aula ile yarışamayacak düzeyde...
Kardeşim iyi tamam da neden bu durumun konusunu açıyorsun. Madem hak hukuku önemsiyorsun neden reklam yapıyorsun. Kötü niyetli kişilerin uğraşları sonucu...
O para saticidan kesilir paltform icin müşteri memnuniyeti önemli. Bu gibi durumlar satıcıların platformdan çekilmesini saglar. Yani sen ben o boyle para...
vergili fiyatta 1050 tl uygun bir fiyat yani 1600 1700 civarına sarı sitede açılmamış kutu apex satılıyor. 1000 1200 TL'ye kadar pro alınabilir üstü fiyatta...
haklısın o konuda ama genel olarak forumları mesajları karşılaştırınca pronun kasa olarak sorunu daha az elimde 3 apex vardı 3 ü de clicklerde gıcırtı...
biliyorum kasaları aynı ama kaplama farkı var apexin hissiyatı daha iyi ama elime ulaşan pro modelinin kasası daha sağlam içi daha dolu hissettiriyor dış...