benim de yanlışım olabilir kusura bakmayın :D site açıklamaları da bu yönde olunca hissiyatı bırakıp siteleri inceledim ice v2 modelinin daha kaygan xraypad...
hocam grip tape hakkında hiç bir bilgim yok inanın skatezi takması kolay eşit yoğunlukta takmanız yeterli olur örneğin her köşelere ikişer tane tarzında ya...
hangi oyun ağırlıklı takılıyorsunuz ? cs valo tarzı oyunsa xraypad obsidian en iyi tercih olacaktır kontrole yatkın bir skatez ama hız odaklı bir skatez...
hot swap klavye aldığınız zaman garantiye gerek yok pcb klavyede bozulan bir şey değil kolay kolay. bozulsa bozulsa dandik switchler 6 7 ay sonra bozulur...
siz de haklısınız hocam da bence aşırı fazla kasmaya gerek yok gibi hem dyac göz ağrıtıyor diye biliyorum %100 oyun odaklı monitör yerine genel kullanımı da...
baktım hocam response time olarak aralarındaki fark rtings'e göre bu şekilde ama + olarak biri 360hz diğeri 240hz 3ms gecikmenin aradaki hz farkına göre...
o kadar da değil hocam abartmayın bence
1733956053
yanlış anlaşılma olmasın monitör sahibi değilim 11k iken almayı düşünüyordum sonradan fiyat zamlandı...
fırsatı kaçırdım sonradan bu fiyata geldi 11k fiyata direkt alınabilecek bir monitördü yılbaşı zamına hazırlık olabilir bu fiyatlar
1733953697
rog 310 hz...