ağırlıklı olarak ders calismak icin kullanacagim cok agir olmayan oyunlari filan da oynarim kalemi olan uzun vadede bana yetecej tablet önerilerinize açığım aslinda ben samsung s10lite yada Huawei matepad 11.5 arasindayim
Denetim masası-görünüm-güç plan seçenekleri menüsünde seçili güç planında gelişmiş güç planı seçenekleri aç diyin olması gerek eğer olmazsa ve laptopsa son çözüm bios firmware güncellemesi yapmak
muhtemelen bizde yada iraktadir ilk kilise yanlış anımsamıyorsam hataydaydi Mezopotamya çevresinde bol bol kilise vardir iraktakilar da tahrip edilmis olabilir
formunu iyice düzeltelim şimdi askeri şınav çekmek istiyorsan
plank pozisyonunda ellerini omuz genişliğinde yerleştir Eller, omuzlarınızın doğrudan altında olmalı ve elin karşı yüzün ne tarafdaysa ona göre düzelt
şınav çekerken dirsek sırtına göre 90 derecelik açıyla gitmeli yani dirsekler...
1-Windows + R tuşlarına basarak Çalıştır'ı açın. Çalıştır kutusuna cmd yazıp Ctrl+Shift+Enter tuşlarına basarak yükseltilmiş Komut İstemi'ni açın.
2-Şimdi, Komut İstemi'ne aşağıdaki komutları yazın ve yürütmek için her birinin ardından Enter tuşuna basın:
3-ren C:\Windows\SoftwareDistribution...