10 sene geç kalmışsın ve bu işlerde genetik de çok önemli. Beslenmene dikkat et yeterli ve doktorla da görüşmen lazım kardeşim forumla olacak iş değil bu.
o yaşlarda ben 55 kg civarında gidip geliyordum ve asla kilo alamıyordum. kemiklerim de çok ince tıpkı senin gibiydim işte. bir de sigara kullanıyordum...
Tartışmasız kilonu 80e yaklaştır ama yağ ile değil spor kas kütlesi alarak.Ayrıca yaşın daha 20 - bir çok vakada 25 yaşına kadar gelişen adam var tıbbı...
Odysey alparslan kuytul edit tavsiye ediyorum. Şaka bi yana kemik yapısı genetik bir şey yapabileceğini sanmıyorum üzerine kas kütlesi koydukça daha iri...
Kemik yapını değiştiremezsin ama kemiklerin üzerine bağlanan kas yapını geliştirebilirsin. Bunun yolu da 5x5 ve 3x5 gibi egzersiz programlarıyla kalori...
Hocam dar olması bir şey değiştirmez sen beni dinle kapalı havuz varsa yazıl elinden geldiğince git yüz üstüne birde fitness yap sonra tekrar konuşuruz.
Kemikler icin yapilabilecek bir sey olmayabilir. Herkes ilerlemiyor sen sadece onlarin ilerledigini dusunuyorsun. Tip olarak bir sey diyemem guzellik...
Hocam kemik yapımın ince olması değilde dar olması canımı çok sıkıyor ortlama kalınlımta iyi bi omuza göğüs kafesine sahip olsaydım hiç sorun olmazdı yani...
Kemiğe yapacak bir şey yok. Sağlam beslenip omuz arka kol ve kalf ağırlıklı antrenman yapman gerek. Diğer bölgeleri de yapacaksın tabi ama bu 3 bölge hızlı...
Dostum senin tek çözümün var spor yapmak kendini bu kadar geri görmen rahatsız edici insanların iri olmasının ne gibi bir + sı var gözünde bu kadar büyütme...
Dostlar yaşım 20 iskelet yapım cılız kaldı 1 senedir araştırıyorum bakıyorum ve hiçbir yol bulamıyorum etraftaki insanlara bakıyorum ve kalıbında iyi...