unknorn9283
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Dostlar yaşım 20 iskelet yapım cılız kaldı 1 senedir araştırıyorum bakıyorum ve hiçbir yol bulamıyorum etraftaki insanlara bakıyorum ve kalıbında iyi insanlar çok yaşıtlarım ve benden 3-4 yaş ufak olanlar bile cidden iyi iriykrn ben ince kaldım dar kaldım artık piskolojik.olarakta kaldıramadığım biryerdeyim yaşamak istemiyorum herkesin ilerlediği dönemde geri kalmak çok acı ve kaybedebileceğim tek bir kişi var ve onuda elimde olmayan bu sebepten dolayıda kaybetmek istemiyorum çok dardayım iskeletimi genişletecek kemikleri kalınlaştıracak herhangi yol var mı acısı artık umrumda değil hissedemiyorum sadece bir çözüm yolu arıyorum tipten zaten kazanamadım genetiksel olarak saçlar seyrek ve ince döküldülerde ve alnımda açıldı saç hacimsiz olduğundan hep birbirine giriyo ve artık aynaya her baktığımda piskolojik olarak tutamadığım seviyede çökmeye başlıyorum insanlara bakınca için gidiyor yaşamak istiyorum sevdiğimi bırakmamak istiyorum Ama Böyle Yaşamak Hergün Artık Çökertiyor beni 20 sinde 50 lerimdeymişim gibi hissediyorum zihnim yoruldu ve kafamda bir çözüm yoluda kalmadı artık yardım istiyorum geri kafalı birisi değilim veya sosyal medya bağımlısı yanlış anlamayın lütfen sadece çok sıkıştım ve kaybetmeye başladım birçok şeyi herkesin hayatını izler hale geldim çevremdeki insanlar anlayacak gibi değil parasal konuda hallederim herşeyi yeterki hayatıma herkes gibi normal hissederek devam etmek istiyorum artık kendi bedenimde güvende hissedemiyorum kendimi
Boy 1.73
Kilo 62
Akromial mesafe 40
Bideltoit 42-43
Göğüs 87cm çevre
Yatayda göğüs 29-30cm arası
Bel 71-72cm çevre
Kalça 88cm çevre
Üst kol 28.5cm çevre
Bilek kalınlığı 17.2-17.5 arası
Dirsek genişliği kol 6.8-7cm arası yatay genişlik
Ayak bileği 22.5cm çevre