İnce ve Sıska Kemik Yapısından Kurtulamıyorum Yardım Edin

Reaksiyon skoru
2
Dostlar yaşım 20 iskelet yapım cılız kaldı 1 senedir araştırıyorum bakıyorum ve hiçbir yol bulamıyorum etraftaki insanlara bakıyorum ve kalıbında iyi insanlar çok yaşıtlarım ve benden 3-4 yaş ufak olanlar bile cidden iyi iriykrn ben ince kaldım dar kaldım artık piskolojik.olarakta kaldıramadığım biryerdeyim yaşamak istemiyorum herkesin ilerlediği dönemde geri kalmak çok acı ve kaybedebileceğim tek bir kişi var ve onuda elimde olmayan bu sebepten dolayıda kaybetmek istemiyorum çok dardayım iskeletimi genişletecek kemikleri kalınlaştıracak herhangi yol var mı acısı artık umrumda değil hissedemiyorum sadece bir çözüm yolu arıyorum tipten zaten kazanamadım genetiksel olarak saçlar seyrek ve ince döküldülerde ve alnımda açıldı saç hacimsiz olduğundan hep birbirine giriyo ve artık aynaya her baktığımda piskolojik olarak tutamadığım seviyede çökmeye başlıyorum insanlara bakınca için gidiyor yaşamak istiyorum sevdiğimi bırakmamak istiyorum Ama Böyle Yaşamak Hergün Artık Çökertiyor beni 20 sinde 50 lerimdeymişim gibi hissediyorum zihnim yoruldu ve kafamda bir çözüm yoluda kalmadı artık yardım istiyorum geri kafalı birisi değilim veya sosyal medya bağımlısı yanlış anlamayın lütfen sadece çok sıkıştım ve kaybetmeye başladım birçok şeyi herkesin hayatını izler hale geldim çevremdeki insanlar anlayacak gibi değil parasal konuda hallederim herşeyi yeterki hayatıma herkes gibi normal hissederek devam etmek istiyorum artık kendi bedenimde güvende hissedemiyorum kendimi
Boy 1.73
Kilo 62
Akromial mesafe 40
Bideltoit 42-43
Göğüs 87cm çevre
Yatayda göğüs 29-30cm arası
Bel 71-72cm çevre
Kalça 88cm çevre
Üst kol 28.5cm çevre
Bilek kalınlığı 17.2-17.5 arası
Dirsek genişliği kol 6.8-7cm arası yatay genişlik
Ayak bileği 22.5cm çevre

Dostlar yaşım 20 iskelet yapım cılız kaldı 1 senedir araştırıyorum bakıyorum ve hiçbir yol bulamıyorum etraftaki insanlara bakıyorum ve kalıbında iyi insanlar çok yaşıtlarım ve benden 3-4 yaş ufak olanlar bile cidden iyi iriykrn ben ince kaldım dar kaldım artık piskolojik.olarakta kaldıramadığım biryerdeyim yaşamak istemiyorum herkesin ilerlediği dönemde geri kalmak çok acı ve kaybedebileceğim tek bir kişi var ve onuda elimde olmayan bu sebepten dolayıda kaybetmek istemiyorum çok dardayım iskeletimi genişletecek kemikleri kalınlaştıracak herhangi yol var mı acısı artık umrumda değil hissedemiyorum sadece bir çözüm yolu arıyorum tipten zaten kazanamadım genetiksel olarak saçlar seyrek ve ince döküldülerde ve alnımda açıldı saç hacimsiz olduğundan hep birbirine giriyo ve artık aynaya her baktığımda piskolojik olarak tutamadığım seviyede çökmeye başlıyorum insanlara bakınca için gidiyor yaşamak istiyorum sevdiğimi bırakmamak istiyorum Ama Böyle Yaşamak Hergün Artık Çökertiyor beni 20 sinde 50 lerimdeymişim gibi hissediyorum zihnim yoruldu ve kafamda bir çözüm yoluda kalmadı artık yardım istiyorum geri kafalı birisi değilim veya sosyal medya bağımlısı yanlış anlamayın lütfen sadece çok sıkıştım ve kaybetmeye başladım birçok şeyi herkesin hayatını izler hale geldim çevremdeki insanlar anlayacak gibi değil parasal konuda hallederim herşeyi yeterki hayatıma herkes gibi normal hissederek devam etmek istiyorum artık kendi bedenimde güvende hissedemiyorum kendimi
Boy 1.73
Kilo 62
Akromial mesafe 40
Bideltoit 42-43
Göğüs 87cm çevre
Bel 71-72cm çevre
Kalça 88cm çevre
Üst kol 28.5cm çevre
Ayak bileği 22.5cm çevre
Kemikler icin yapilabilecek bir sey olmayabilir. Herkes ilerlemiyor sen sadece onlarin ilerledigini dusunuyorsun. Tip olarak bir sey diyemem guzellik gorecelidir. En temiz yapabilecegin spora baslamak kas kutlesi kazanmak o zaman ozguvenin gelir kilo alir kutleni yukseltirsin. Kafana takmadan spora devam etmen lazim. Hemen olmayacak ama bi sure sonra kutle kazanacaksin bu surede yemegine dikkat et saglikli beslen kendine gore diyet listesi ayarla.

Boy 1.73
Kilo 62
Akromial mesafe 40
Bideltoit 42-43
Göğüs 87cm çevre
Bel 71-72cm çevre
Kalça 88cm çevre
Üst kol 28.5cm çevre
Ayak bileği 22.5cm çevre
Öncelikle kemik yspını değiştiremesin sakın ama skaın int deki taktik elti fln deneyim deme daha kötü nolursun öğmkğ böyle bir şey yok. Kendini geliştirmeye odaklan kısaysan kısasın çirkinsen çirkinsin değiştirebileceğin şeylere odaklan. Spor salonuna yazıl cild bakımı yap haızr ürünler tüketme kendin yap yemekleri magnezyum minarel protein karb temiz şekil de al. Bunlar 1 ay da 2 ay da 3 4 ay da hayatının değişeceğini bekleme bu bir süreç ve sen sürece ne kadar sadık kalırssn karşılıksız kalmicaksın

Boy 1.73
Kilo 62
Akromial mesafe 40
Bideltoit 42-43
Göğüs 87cm çevre
Bel 71-72cm çevre
Kalça 88cm çevre
Üst kol 28.5cm çevre
Ayak bileği 22.5cm çevre
Bu kısmı görünce haline üzüldüm gerçekten. Hayat böyle şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil maalesef. Lütfen toplumun güzellik algısına uymaya çalışmayı bırakın ve kendiniz olun

Boy 1.73
Kilo 62
Akromial mesafe 40
Bideltoit 42-43
Göğüs 87cm çevre
Bel 71-72cm çevre
Kalça 88cm çevre
Üst kol 28.5cm çevre
Ayak bileği 22.5cm çevre
Dostum senin tek çözümün var spor yapmak kendini bu kadar geri görmen rahatsız edici insanların iri olmasının ne gibi bir + sı var gözünde bu kadar büyütme bu mevzuyu canını sıkma spora git bende ince yapılıyım fakat spor yaptım yüzdüm ve fitness yaptım bunların getirisi bana sırtım genişledi ve kaslandı etlendi göğsüm genişledi kaslandı ve etlendi alt kollarım ince kalsada bicepslerim şu an 35-36 cm civarı sırıtmıyor çok ince durmuyor ama eskiden bi deri bi kemiktim omuzlarımda etlendi mesela 3 yıldır yapmasamda yine zayıf durmuyorum ama benim kemik yapımda ince boy 181 kilom 74 civarı şu an. Sana tek tavsiyem 1-2 yıl natural fizik inşaa et tüm sorunun çözülür.

Spor. Öyle hemen ağırlık değil ama yürüyüş koşu falan vücudun bi alışsın yoksa ağırlık kaldıramazsın

Kemiğe yapacak bir şey yok. Sağlam beslenip omuz arka kol ve kalf ağırlıklı antrenman yapman gerek. Diğer bölgeleri de yapacaksın tabi ama bu 3 bölge hızlı yanıt verir ve illüzyon yaratır. Olduğundan daha iri görünürsün. Ayrıca pumpı da uzun sürer. Yani sabah antrenmanı yapınca gün boyu pumplı kalabilir bu 3 bölge, diğer bölgeler bir şey kullanmıyorsan geri iniyor max 4-5 saatte.

Göğüs 87ken kolların 28.5 olması
Kalça 88ken kalf yazmamışsın ama tahminim -30cm olması cılız gösteriyor.

Dostum senin tek çözümün var spor yapmak kendini bu kadar geri görmen rahatsız edici insanların iri olmasının ne gibi bir + sı var gözünde bu kadar büyütme bu mevzuyu canını sıkma spora git bende ince yapılıyım fakat spor yaptım yüzdüm ve fitness yaptım bunların getirisi bana sırtım genişledi ve kaslandı etlendi göğsüm genişledi kaslandı ve etlendi alt kollarım ince kalsada bicepslerim şu an 35-36 cm civarı sırıtmıyor çok ince durmuyor ama eskiden bi deri bi kemiktim omuzlarımda etlendi mesela 3 yıldır yapmasamda yine zayıf durmuyorum ama benim kemik yapımda ince boy 181 kilom 74 civarı şu an. Sana tek tavsiyem 1-2 yıl natural fizik inşaa et tüm sorunun çözülür.
Hocam kemik yapımın ince olması değilde dar olması canımı çok sıkıyor ortlama kalınlımta iyi bi omuza göğüs kafesine sahip olsaydım hiç sorun olmazdı yani ama yok omuz genişletme ameliyatına bakıyorum 1:1-0.8:1 yansıyor ama oda omuzları bir tık geri atıyor genişkik katıyormu dersen evet katıyor ama sorun şu uzatma ayrı yapının geniş iri olması ayrı hani deneysel bile olsa azınlıkta kullanılmış bile olsa büyüme plaklarını yeniden aktif etme veya ons benzer bir altyapı olsa direk yaptırtıcam ama ne yapabilirim bilmiyorum haricinde spor yaptım ama dediğim gibi işte iskelet ince kalınca dışardan olan suulette ince oluyor sadece dolu oluyor bide bilek inxe olunca kol kemiğide kollarda cidden ince duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kemiğe yapacak bir şey yok. Sağlam beslenip omuz arka kol ve kalf ağırlıklı antrenman yapman gerek. Diğer bölgeleri de yapacaksın tabi ama bu 3 bölge hızlı yanıt verir ve illüzyon yaratır. Olduğundan daha iri görünürsün. Ayrıca pumpı da uzun sürer. Yani sabah antrenmanı yapınca gün boyu pumplı kalabilir bu 3 bölge, diğer bölgeler bir şey kullanmıyorsan geri iniyor max 4-5 saatte.

Göğüs 87ken kolların 28.5 olması
Kalça 88ken kalf yazmamışsın ama tahminim -30cm olması cılız gösteriyor.
Hocam sorun şu iskelet suuleti yeterince geniş olmayınca sporlada olmuyor

173 70 kilo birisi böyle görünüyo
sen kas değilde yağ aldığın için skinny fat olmuşsun büyük ihtimal
SPORA BAŞLA
Yine ince hocam kemik çatısı dar yani

Öncelikle kemik yspını değiştiremesin sakın ama skaın int deki taktik elti fln deneyim deme daha kötü nolursun öğmkğ böyle bir şey yok. Kendini geliştirmeye odaklan kısaysan kısasın çirkinsen çirkinsin değiştirebileceğin şeylere odaklan. Spor salonuna yazıl cild bakımı yap haızr ürünler tüketme kendin yap yemekleri magnezyum minarel protein karb temiz şekil de al. Bunlar 1 ay da 2 ay da 3 4 ay da hayatının değişeceğini bekleme bu bir süreç ve sen sürece ne kadar sadık kalırssn karşılıksız kalmicaksın
Hocam boy uzatma ameliyatı düşünüyom tip çok kötü değil ama sevmiyom estetik düşünüyom omuzlar için genişletmeyi düşünüyom hardmaxxing'in zirvesine yani risklerin kalıcı hasarı olmadığı sürece sorun yok anlık çektiğim acıyı falan umursamıyom

İskelet yapısı ne patlatmayın yeni yeni şeyler. Spora yazıl kardeşim tek kurtuluşun o

Spor. Öyle hemen ağırlık değil ama yürüyüş koşu falan vücudun bi alışsın yoksa ağırlık kaldıramazsın
Öyle bir şey yok. Direkt ağırlık antrenmanına başlamalı. Bilimsellikten aşırı uzak bir cümle. Koşu yürüyüşle ağırlığın ne alakası var

Geri