bence kesinlikle sormadan kasayı göturmesin onlar işlem yapmıyor heleki sistemi demonte aldıysan kendin topladıysan biz ellemeyiz kendin kutuyla beraber sök...
Rami götür ama bence kasayi götürmek daha iyi olabilir mesela rami hallettiler ama farkli bir larcada daha sorun varmış? Uğraş dur o zaman
Kafayı yersin...
Hocam benimde hazır sistemde gelen ramlarim ayni hatayi verip bozuldu. Itopyayi arayın size kargo kodu verecekler, daha sonra ramlarin ikisini de kutusunda...
gennellikle parça isityorlar sebebi onlar kendileri kontrol etmiyor garantiye yolluyorlar tek tek parçaları ama sen ramde oldugunu bulmussun rami yollasan...
Çok tedirgin olarak sipariş oluşturmuştum benim başıma gelmez herhalde yıl olmuş 2024 düzeltmişlerdir bazı şeyleri dedim ancak sonuç hüsran :(
Umarım sizin...
sadece hatalı parçayı degisim iade yapıyorlar eger ekran kartındada sorun olacagını dusunuyorsan yolla zaten bilgisayarı kullanamayacan belki sorun varsa...
Maalesef uzun yapacak bir şey yok benim sınavlarım var zaten bakmayacağım ondan rahatım. İletişime geçince sana tek diyecekleri sistemi bize yollayın olacak...
Ayni ram bendede var bende itopyadan aldım bendede takılmalar oluyor benimde 2 ay oldu hazır sistemi alali bende götüreceğim servise sizde götürün bence...
söyle ben gpu cpu ram yolladım arzıayı tespit edemedğim için işlemcide sorun yok dediler verdiler ram için para iadesi yaptılar gpu için direk yeni ürün...
G skill de buna benzer sorun yaşayan çok kullanıcı var tavsiyem uzak durmanız.
Yarın ilk işim İtopya ile iletişime geçmek olacak. Bilgisayarın hiç bir...